nieuws

Crowne Plaza opent in Amsterdamse Zuid-as

Hotel

Amsterdam heeft er een hotel met 207 kamers bij. In de Zuid-as, het financiële district van de hoofdstad, opende burgemeester Van der Laan donderdag het vier sterren Crowne Plaza Amsterdam-South officieel.

Crowne Plaza opent in Amsterdamse Zuid-as

Eigenaar IHG denkt met de opening van het nieuwe hotel ‘te voorzien in de groeiende vraag naar additionele hotelkamers in de hoodstad en met name de Zuid-as. General manager Ingrid van Veen: ‘Dit versterkt de positie van Amsterdam als toonaangevende stad.’

In 2013 opent de keten in het Amstelkwartier nog een Crowne Plaza. ‘Dit onderstreept de groeiambitie van IHG’, aldus Van Veen. Tussen juli en november van dit jaar werden in Europa vijftien hotels geopend (2.227 kamers).

Crowne Plaza Amsterdam-South richt zich op zakenreizigers en op aan comfort gewende toeristen. Het hotel beschikt over 207 kamers, 6 vergaderzalen, gemeenschappelijke ruimten, restaurant One o One en Manhattan bar.

Reageer op dit artikel