nieuws

Amstel Hotel haalt 41.000 euro op voor goed doel

Hotel

Een door het Amstel Hotel georganiseerde veiling voor de Stichting Vrienden van de Thuiszorg heeft 41.000 euro opgeleverd. Naast kunst werd er onder andere een Chef’s Table voor zes personen in de keuken van sterrestaurant La Rive geveild.

Amstel Hotel haalt 41.000 euro op voor goed doel

Op de maandag 6 juni gehouden veiling werden voornamelijk schilderijen en beelden van kunstenaar en ambassadeur van de Stichting Selwyn Senatori, een Chateau Margaux uit 1955, een verzameling Petrus Pommerol uit 1989, 1994, 1995, een Chef’s Table voor zes personen in de keuken van La Rive en een optreden van Karin Bloemen aangeboden.

Nils Axing, General Manager van het Amstel Hotel, zegt het belangrijk te vinden om maatschappelijk betrokken te zijn. ‘Wij bieden onze gasten authentieke ervaringen door dagelijks onze lokale kennis te delen en ze te laten ontdekken wat de ware essentie van de bestemming Amsterdam en Nederland is. Hierbij hebben wij de verantwoordelijkheid om alles wat deze gemeenschap uniek maakt te beschermen’, aldus Axing.

Vrienden van de Thuiszorg is een stichting die medewerkers van thuiszorginstellingen in Nederland helpt méér te doen voor hun cliënten. In schrijnende gevallen van stille armoede, eenzaamheid en onhoudbare zorgsituaties springen de Vrienden bij met materiële hulp en uiteenlopende activiteiten op het gebied van zorg en welzijn.

Reageer op dit artikel