nieuws

Center Parcs gaat fors investeren

Hotel

De forse investeringen, die Center Parcs dinsdag heeft aangekondigd, vinden vooral plaats buiten Nederland. Met name in Frankrijk blaast Center Parcs flink in de bus. In ons land worden Port Zélande en Het Meerdal aangepakt.

Center Parcs gaat fors investeren

Center Parcs investeert hoofdzakelijk in Frankrijk omdat de markt daar nog vrij onontgonnen is, zei bestuursvoorzitter Christophe Jeannest op een bijeenkomst in het Amsterdamse Hilton. Het gaat om een gloednieuw park in de Picardie en om een nieuw park in de buurt van Strasbourg. Alleen voor het park in Picardie legt Center Parcs al 250 miljoen euro op tafel.

Langste glijbaan

In ons land wordt Port Zélande onder handen genomen. Het park krijgt binnenkort een geheel vernieuwde Aqua Mundo met de langste glijbaan van Center Parcs en een outdoor wildwaterbaan. Het Meerdal krijgt een BALUBA, een indoor speelwereld voor kinderen.

12-persoonscottages

‘Met de forse investering die wij zullen doen, willen wij nog meer afstand nemen van onze concurrenten. We zien een toenemende vraag naar grotere accommodaties waarbij opa en oma hun kinderen trakteren op een korte vakantie. Op die trend spelen wij in door 12-persoonscottages aan te bieden’, voegt topman Christophe Jeannest van Center Parcs toe.

Zie ook:

‘Center Parcs zet aan tot spijbelen’ (17-10-2006)

Center Parcs gaat fors investeren

Reageer op dit artikel