nieuws

Crown Plaza ontvangt scholieren

Hotel

Leerlingen van basisschool de Drie Linden uit Den Haag keken een dagje mee in het Crowne Plaza. De kinderen werden op 5-sterrenniveau ontvangen en kregen een kijkje in wat er allemaal gebeurt in een hotel.

Crown Plaza ontvangt scholieren

Het bezoek vond plaats in het kader van de ‘Kijk mee dag’. Op zo’n dag gaan de hoogste klassen van Haagse basisscholen op bezoek bij bedrijven om de leerlingen te laten kennismaken met verschillende bedrijfstakken en sectoren. Op die manier leren de kinderen kennismaken met arbeid en beroep, roldoorbreking, verbreding van kennis en doen ze ervaringen op.

De leerlingen van De Drie Linden werden getrakteerd op een ontbijt en gingen daarna op inspectieronde door het hotel. Ze kregen uitleg over de verschillen tussen het bed opmaken thuis en in het hotel en wat er allemaal gebeurt in een grote keuken. General Manager Jos Jumelet moest uitgebreid uitleggen dat het zijn van een hoteldirecteur niet betekent dat je iedere dag in een andere suite slaapt en dat de grootste suite toch echt bedoeld is voor gasten.

De kinderen mochten zelf ook nog even meewerken en waren erg enthousiast. Crown Plaza Den Haag – Promenade Hotel is gebouwd in 1971 en sinds december 2007 onderdeel van Apollo Hotels & Resorts. Het beschikt over 94 kamers en 8 vergaderzalen.

Reageer op dit artikel