nieuws

Drie Best Western hotels op de fiets tegen kanker

Hotel

Drie Amsterdamse Best Western Hotels gaan het zadel op om geld bijeen te brengen voor de bestrijding van kanker. Het gaat om Blue Tower, Blue Square en het Leidse Square Hotel. Alle drie de zaken zijn eigendom van de Chinese hotelier Chang Yun Shi en zijn Shi Hotel Group.

Drie Best Western hotels op de fiets tegen kanker

De aanleiding voor de fietstocht van de drie Best Western Hotels is een triest voorval uit de praktijk, laat marketing manager Angelina Motzo weten. ‘Het zesjarig zoontje van onze collega heeft twee keer gevochten tegen de ziekte. Helaas heeft hij de strijd verloren. Dit grijpt ons allemaal zeer aan en daarom willen we concreet een steentje bijdragen aan de strijd tegen kanker.’

De fietstocht is op zondag 19 juni en begint en eindigt in Amsterdam. De start is bij de hoofdingang van de Rai. Meefietsen kost 15 euro en dit bedrag komt geheel ten goede aan KWF Kankerbestrijding. De route heeft een lengte van 29 kilometer.

Reageer op dit artikel