nieuws

Eden Rembrandt Square Hotel geopend

Hotel

Job Cohen heeft het nieuwe Eden Rembrandt Square Hotel in Amsterdam geopend. Met de opening heeft Amsterdam er weer een opvallend hotel bij. Het hotel, met de opvallende brasserie Flo, is gevestigd op de hoek van het Rembrandtplein.

Eden Rembrandt Square Hotel geopend

Burgemeester Cohen kreeg na de opening uit handen van oprichter Sjoerd Dijkstra van de Eden Hotel Group een boek over de hotel van de groep overhandigd. De hotelonderneming telt inmiddels twaalf hotels in onder meer Rotterdam, Groningen en Leeuwarden.

Het Eden Rembrandt Square Hotel beschikt over 166 comfortabele en modern ingerichte kamers en suites. Daarnaast beschikt het hotel over Flo Amsterdam, een restaurant met de uitstraling van een Parijse brasserie. Het hotel richt zich op zowel de leisure als de zakelijke markt.

De Eden Hotel Group is een Nederland familiebedrijf dat in Nederlandse binnensteden hotels en appartementen exploiteert. Het bedrijf startte in 1977 met de aankoop van het Best Western Eden Hotel in Amsterdam. Inmiddels beschikt de groep over twaalf hotels.

Reageer op dit artikel