nieuws

Goede zaken hotels Veenendaal en Rhenen

Hotel

Hotels in en rondom Veenendaal en Rhenen doen goede zaken. Meteen nadat dinsdag bekend werd dat Koningin Beatrix Koninginnedag 2012 in die plaatsen gaat vieren, ontstond er een ware run op hotelkamers.

Goede zaken hotels Veenendaal en Rhenen

Een van de hotels die profiteeert is het Ibis-hotel in Veenendaal. Volgens Dagblad De Gelderlander heeft het hotel nu al niet veel kamers meer over.

De accommodatie beschikt in totaal over 96 kamers, waarvan er nu nog enkele beschikbaar zijn voor organisaties of burgers die graag de koninklijke familie van nabij willen aanschouwen. Onder de gasten die rond Koninginnedag volgend jaar in het hotel verblijven zit een heel team van de NOS.

Ook bij hotel ’t Paviljoen van de familie Stekelenburg in Rhenen stond de telefoon roodgloeiend; medewerkers hoorden het nieuws via de bellers. Het hotel is voor de nacht van 29 op 30 april volgeboekt, zo schrijft Dagblad de Gelderlander.

Hotel Rhenen is ook al een aantal kamers kwijt. Hotel Hof van Wageningen van Jaap Venendaal en ook viersterrenhotel De Reehorst in Ede verwachten de eerste drukte als de hotels in Rhenen en Veenendaal zelf helemaal vol zitten.