nieuws

Henk Meyknecht beste hotelier van China

Hotel

De Nederlander Henk Meyknecht is gekozen tot Beste Hotelier 2009 in China. Het is een verkiezing van de World Hotel Association. Henk Meyknecht is momenteel regiodirecteur van Marco Polo Hotels met als standplaats Peking. Hij is ook columnist voor Misset Horeca. In 2010 openen drie nieuwe Marco Polo hotels in China.

Henk Meyknecht beste hotelier van China

Meyknecht staat op nummer één in de Top Tien Hoteliers 2009 in China. Zijn eerste reactie: ’Een fantastische eer om als een van de weinige buitenlanders in een top van de Chinese hotellerie te worden genoemd. Het is een prima erkenning vanuit de industrie.’

Internationale hotellerie

Meyknecht werkt al 26 jaar in de internationale hotellerie en is columnist voor Misset Horeca. Hij werkte onder meer voor SAS, Hilton, Intercontinental Hotel Group en Peninsula Hotels. Hij is momenteel regiodirecteur van Marco Polo Hotels. ‘In 2010 gaan we weer drie hotels openen in China en de vooruitzichten voor de regionale reismarkt is gunstig voor de verdere groei van Marco Polo Hotels in het Verre Oosten.’

De World Hotel Association is actief in Noord-Amerika en het Verre Oosten, en bestaat uit een aantal vertegenwoordigers uit de wereld van hotel- en toerisme, waaronder Asian Council of America, Travel Channel en World Hotel Branding Research Center.

Reageer op dit artikel