nieuws

Heropening Albus uitgesteld na ontbreken stoelen

Hotel

De heropening van het gerenoveerde The Albus Grand Hotel in Amsterdam is uitgesteld. Reden is het niet tijdig kunnen leveren van de stoelen.

Heropening Albus uitgesteld na ontbreken stoelen

Het viersterrenhotel aan de Vijzelstraat in Amsterdam wacht op nieuwe designstoelen. Die moeten uit het buitenland komen. Door het tijdig ontbreken van de stoelen is de feestelijke heropening van het hotel uitgesteld.

Volgens de laatste berichten worden de 168 nieuwe stoelen eind mei geleverd. ‘Het is even een moeilijke stoelgang voor ons’, grapt eigenaar Taco van der Meer van de Albus Grand over de ontstane situatie.

Van der Meer: ‘Maar uiteindelijk zullen de prachtige zetels onze nieuwe kamers gaan sieren. Het hotel is ingrijpend verbouwd en opnieuw ingericht met designmeubelen. Het is omgetoverd tot een eigentijds, onderscheidend hotel met een geheel eigen karakter op dezelfde A-locatie waar het al jaren staat’.

Reageer op dit artikel