nieuws

‘Horrorscenario’ voor hotel Seven one Seven

Hotel

Hotel Seven one Seven in Amsterdam gaat medio februari weer open. Dat meldt gm Brita Röhl aan Misset Horeca. Het luxe hotel moest 6 weken geleden sluiten vanwege een brand in een achterliggend pand.

‘Horrorscenario’ voor hotel Seven one Seven

‘Een horrorscenario’, aldus Röhl. De brand woedde weliswaar in een pand achter Seven one Seven, maar het hotel aan de Prinsengracht 717 liep fikse schade op. ‘De brandweer ging in ons pand om te blussen. Wij hebben veel roet- en waterschade. De exacte schade is nog niet bekend.’

Röhl: ‘Bovendien missen we twee maanden omzet. Godzijdank zijn we goed verzekerd.’ Volgens de gm waren de reacties van de gasten ‘ongelofelijk hartverwarmend’, ondanks dat ze hun verblijf in een van de acht luxe suites gecanceld zagen.

‘We hebben de gasten uiteraard doorverwezen naar collega’s, maar enkele gasten gaven aan dat ze wel wilden wachten tot Seven one Seven weer open gaat. Uiteraard blijft de sfeer gewaarborgd. Het wordt nog mooier, we maken van iets negatiefs iets positiefs.’

De gasten kunnen volgens Röhl vanaf ‘half februari’ weer terecht in het hotel. Seven one Seven viert de heropening op 3 maart op officiële wijze.

Reageer op dit artikel