nieuws

Klinkende namen bij laatste vijf Dutch Hotel Award

Hotel

De jury van de Dutch Hotel Award heeft vijf hotels geselecteerd die in aanmerking komen voor de prestigieuze hotelmanagementprijs. De vijf finalisten moeten op 12 mei middels een ‘power-presentatie’ van tien minuten de jury zien te overtuigen. Bij de vijf finalisten zitten een paar klinkende namen.

Klinkende namen bij laatste vijf Dutch Hotel Award

De vijf finalisten zijn Hotel Casa 400 (Amsterdam), Hotel Savarin (Rijswijk), Postillion (Utrecht), Townhouse (Maastricht) en Conferentiecentrum Woudschoten (Zeist).

Nu de vijf finalisten bekend zijn, betekent het dat Mövenpick Hotel (Den Bosch), Hilton Amsterdam Airport Schiphol, Teaching Hotel (Maastricht), Leeuwenhorst (Noordwijkerhout) en Novotel Amsterdam City tot de afvallers behoren.

Tijdens de ‘power-presentatie’ op 12 mei moet het thema ‘service’ als rode draad dienen voor de vijf finalisten. Van de vijf finalisten blijven er nog drie over die op 26 en 27 mei door de jury worden bezocht. Daarbij krijgen de finalisten elk twee uur de tijd om de eerder gegeven presentatie uitgebreid toe te lichten.

Reageer op dit artikel