nieuws

Nieuwe adjunct-directeur Okura

Hotel

Okura Hotel Amsterdam heeft Emmy Stoel aangetrokken als nieuwe adjunct-directeur. De 41-jarige Stoel komt over van Hilton Schiphol Amsterdam en volgt Harmen Dubbelaar op die onlangs vertrok naar Azië om Hotel Okura Macao te openen.

Nieuwe adjunct-directeur Okura

Stoel is geen onbekende in het Okura van Marcel van Aelst. Van 1991 tot en met 2000 werkte ze ook voor het Amsterdamse tophotel. Na haar studie aan de Hogere Hotelschool in Maastricht begon ze haar hotelcarrière in 1989 in Hotel de Arendshoeve in Bergambacht.

In de jaren negentig was ze bij Okura eerst banquet manager en later banquet manager & capacity manager. In 2000 vertrok ze naar Hilton Schiphol Amsterdam waar ze onder andere director of operations en director of business development was.

Stoel laat weten zin te hebben in haar nieuwe job. ‘Als ik zie wat er de afgelopen jaren allemaal in positieve zin is veranderd binnen het hotel, kan ik niet wachten om weer deel uit te maken van het management van dit hotel.’

‘Ook de plannen voor de komende jaren zien er veelbelovend uit. Ik ben verheugd om nu mijn operationele en commerciële ervaring te combineren binnen deze functie’, aldus Stoel.