nieuws

Nieuwe directeur voor Rezidor SAS

Hotel

Rezidor SAS Hospitality heeft Thorsten Kirschke aangesteld als nieuwe chief operating officer. De Duitser werkt al ruim twaalf jaar voor de snel groeiende hotelketen. Kirschke rapporteert rechtstreek aan ceo Kurt Ritter.

Nieuwe directeur voor Rezidor SAS

Dat meldt de website van Caterer. Kirschke al twaalf jaar voor het Scandinavische hospitalitybedrijf en was tot voor kort de tweede man voor de regio Duitsland, Oostenrijk, Zuid-Oost Europa, Zwitserland, Italië en Polen.

Kurt Ritter van Rezidor SAS is trots op de benoeming van Thorsten Kirschke. ‘Met zijn achtergrond en dynamische persoonlijkheid zorgt hij voor vers bloed in de directie van ons bedrijf’, aldus Ritter in een eerste reactie. Rezidor SAS Hospirality beschikt over 271 hotels in 47 landen. Totaal gaat het om ruim 55.000 hotelbedden.

Reageer op dit artikel