nieuws

Nieuwe gm voor Amrâth Hotel Lapershoek

Hotel

Amrâth Hotel Lapershoek in Hilversum heeft Steven van Santen benoemd tot nieuwe general manager. Van Santen komt uit de uitzendbranche. Daarvoor was hij werkzaam in de hotellerie.

Nieuwe gm voor Amrâth Hotel Lapershoek

De 35-jarige Van Santen start 1 juli aan zijn leidinggevende job in Hilversum. Hij geeft leiding aan 39 personen en legt verantwoording af aan de operationeel directeur van Amrâth Hotel Lapershoek, Bert van Esch.

‘Ik ben mijn loopbaan begonnen in de internationale hotellerie, heb de afgelopen jaren met veel plezier voor grote, strategische organisaties daarbuiten gewerkt, waarbij ik veel ervaring heb opgedaan met het organiseren van omvangrijke incentives. De gastvrijheidsindustrie roept mij weer’, aldus Van Santen.

Van Santen vervolgt: ‘Ik zie veel mogelijkheden om dit prachtige hotel weer nadrukkelijk op de kaart te zetten, zowel voor toeristen als voor de zakelijke markt’.

Reageer op dit artikel