nieuws

Nieuwe GM voor Renaissance Amsterdam Hotel

Hotel

Tom Calame is benoemd tot de nieuwe General Manager van het Renaissance Amsterdam Hotel. Hij volgt Yehia Rashed op die gebruik maakt van een zogenaamd Leave of Absence, een verlofmogelijkheid.

Nieuwe GM voor Renaissance Amsterdam Hotel

Wat de reden is voor het verlof van Rashed (54) zegt communicatie verantwoordelijke Cathérine Vergouw niet. Ze benadrukt dat het niet gaat om een gedwongen vertrek. ‘Hij neemt een sabbatical voor de duur van een jaar,’ laat ze desgevraagd weten.

Marriott

De Nederlander Tom Calame (43) komt over van het JW Marriott hotel in Lima, Peru waar hij zes jaar de leiding had. Ook was hij hotel manager van het Casa Magna Marriott Cancun Resort in Mexico.

In totaal werkte Tom Calame zestien jaar in het buitenland voor hij nu weer terugkeert naar zijn geboortegrond. Hij begon zijn carrière bij Marriott 22 jaar geleden als stagiair bij het Bethesda hotel in Maryland in de Verenigde Staten. Hij volgde zijn MBA aan de universiteit van Liverpool.

Het Renaissance Amsterdam Hotel is vorig jaar gerenoveerd. Het hotel telt 402 kamers is ligt in het centrum van Amsterdam aan het Kattengat. Het hotel is verbonden met de Koepelkerk, waar evenementen worden georganiseerd.

Bekijk hier beelden van het gerenoveerde hotel.

Reageer op dit artikel