nieuws

Okura gekozen tot beste zakenhotel van Nederland

Hotel

Hotel Okura in Amsterdam is dit jaar gekozen tot het beste zakenhotel van Nederland. Op 7 november krijgt het hotel de award voor 2010 Netherlands’ Leading Business Hotel.

Okura gekozen tot beste zakenhotel van Nederland

Jaarlijks worden de beste (zaken)hotels ter wereld verkozen bij de World Travel Awards. De winnaars werden gekozen door 170.000 professionals die werken in de reisindustrie. Vorig jaar ging het Amstel Hotel er vandoor met de prijs van het beste Nederlandse zakenhotel.

Het Okura heeft 301 kamers. Een daarvan is de meest ruime luxueuze suite van de Benelux. Dit slaapvertrek heeft een oppervlakte van 485 vierkante meter. Drie van de vier restaurants in het Amsterdamse hotel zijn bekroond door Michelin.

Reageer op dit artikel