nieuws

Park Plaza Victoria Amsterdam compleet gerestyled

Hotel

Park Plaza Victoria Amsterdam is compleet vernieuwd. Het historische hotel in het centrum van Amsterdam heeft de afgelopen periode de 164 superior kamers, executive kamers en suites in de Urban Wing volledig gerestyled. Enkele jaren geleden werd de andere helft van de kamers, alle openbare ruimtes en de buitenkant van het pand onder handen genomen.

Park Plaza Victoria Amsterdam compleet gerestyled

Park Plaza Victoria Amsterdam telt nu 306 modern ingerichte kamers, executive kamers en suites. De jongste uitgebreide renovatie omvat zowel kamers als ook de badkamers van het Amsterdamse viersterrenhotel. Het interieur is gedeeltelijk gebaseerd op het ontwerp van Park Plaza Westminster Bridge Londen.

De uitgebreide renovatie van het hotel is begeleid door Jan-Willem Roenhorst, die sinds 14 februari dit jaar is aangesteld als hotelmanger van Park Plaza Victoria Amsterdam. Roenhorst werkte eerder voor Le Meridien Parkhotel Frankfurt.

Park Plaza Victoria Amsterdam claimt een van de eerste hotels van Amsterdam te zijn. Het hotel ligt pal tegenover het Centraal Station en wordt als vlaggenschip gezien van de keten in ons land.

Reageer op dit artikel