nieuws

Prijs voor beste toeristische plattelandsbedrijf

Hotel

Dit jaar wordt voor het eerst een verkiezing gehouden voor het beste toeristische plattelandsbedrijf. Doel van de verkiezing is meer aandacht richting consument en kwaliteitsverbetering van het aanbod. Hotels op het platteland kunnen ook meedingen naar de titel.

Prijs voor beste toeristische plattelandsbedrijf

De website Plattelandvakantieland.nl start de zoektocht volgende week. De winnaar wordt door consumenten bepaald; beoordelingen die zij geven vormen de doorslag wie gaat winnen. Ook de hoeveelheid beoordelingen per bedrijf speelt een rol.

Niet alleen de boerenbedrijven die horeca of toerisme als nevenfunctie hebben dingen mee naar de titel, alle toeristische en recreatieve bedrijven op het platteland mogen meedoen. Midden in een dorp of midden in de natuur maakt geen verschil.

Ondernemers kunnen zichzelf kandidaat stellen op www.plattelandvakantieland.nl. De winnaar wordt bekend gemaakt in november, tijdens de Recreatievakdagen.

Reageer op dit artikel