nieuws

Promoties bij Hotel des Indes

Hotel

Remco Biesma is gepromoveerd tot executive chef van het Haagse vijfsterrenhotel Des Indes.
Hij volgt Ben Hardeman op die op zijn beurt is doorgestoten tot food & beverage manager van het hotel.

Promoties bij Hotel des Indes

De nieuwe culinaire leidinggevende Remco Biesma werkt al vijf jaar voor het luxe Haagse hotel gelegen aan het Lange Voorhout. Hij begon zijn carrière in divers buitenlandse vijfsterrenhotels, onder meer in Zwitserland, Duitsland en Frankrijk.

Ben Hardeman had sinds 2004 de culinaire leiding van Restaurant Des Indes.

Het hotel, onderdeel van Starwood Hotels & Resorts, heeft 92 kamers en valt onder The Luxury Collection. Hotel Des Indes behoort hiermee tot de absolute top van de Nederlandse hotellerie. In 2006 won het hotel The Dutch Hotel Award.

Reageer op dit artikel