nieuws

ROC verkoopt The College Hotel

Hotel

Het ROC van Amsterdam (ROCvA) heeft The College Hotel verkocht. Het viersterren leerhotel is in handen gekomen van de Nedstede Groep. Voor welk bedrag en waarom het ROCvA The College Hotel van de hand doet, is niet bekendgemaakt.

ROC verkoopt The College Hotel

Het nieuws over de verkoopovereenkomst wordt gemeld door het ROCvA. Het opleidingscentrum startte het leerwerkhotel aan het Roelof Hartplein in maart 2005. The College Hotel is een viersterrenhotel waar eigentijds design en klassiek comfort elkaar treffen.

De nieuwe eigenaar, Nedstede Groep, is onder andere ook eigenaar van uitgaanscentrum Panama en De Hoop op de Swarte Walvis, het voormalige restaurant van Ahold. De Nedstede Groep laat het onderwijsconcept volledig in tact.

Er is tussen het ROCvA en de Nedestede Groep een langjarige overeenkomst gesloten, die het onderwijsconcept waarborgt.