nieuws

Topmannen bij HotelloTOP brunch

Hotel

Tal van topmannen uit de hotellerie en catering zijn aanwezig tijdens de vierde ceo powerbrunch van HotelloTOP, gehouden op 14 januari tijdens de Horecava in Amsterdam. Enkele namen van topmannen zijn zojuist vrijgegeven.

Topmannen bij HotelloTOP brunch

De organisatie van de HotelloTOP brunch laat weten dat onder meer Hendrik Bosch van het Amstel Hotel, Roberto Payer van Hilton Amsterdam, Marcel van Aelst van Okura Amsterdam, Noud van den Boer van cateraar Koninklijk van den Boer en Wytze van den Berg van Best Western Hotels Nederland zich hebben aangemeld.

1,5 Miljard euro aan tafel bij HotelloTOP brunch, laat de organisatie in een persbericht weten. De opkomst is dit jaar bijzonder groot en dit heeft wellicht te maken met het feit dat de HotelloTOP is verhuisd van Maastricht naar de Horeca in de RAI in Amsterdam, aldus de organisatie.

Gastsprekers bij de powerbrunch zijn de Zweedse leiderschapsautoriteit Jan Gunnarsson van Hostmanship en Leo Brand van Swisscom die het begrip ‘visioning the future’ verder zullen bespreken met alle aanwezigen.

Reageer op dit artikel