nieuws

Van Maaswaal van Accor naar GT

Hotel

Kees van Maaswaal vertrekt bij Accor. De directeur van Accor Nederland wordt chief operating officer (coo) bij concurrent Golden Tulip. Hij rapporteert rechtstreeks aan topman Hans Kennedie. Van Maaswaal werkte 24 jaar voor Accor.

Van Maaswaal van Accor naar GT

Dat meldt Golden Tulip. Van Maaswaal gaat per 1 januari 2007 aan de slag bij Golden Tulip. Hij gaat leiding geven aan vier divisies: Europa, Midden Oosten & Afrika, Azië en Amerika. De nieuwe coo vormt samen met Hans Kennedie en chief financial officer Alex Kompier de directie van Golden Tulip Hospitality.

Van Maaswaal zegt in een reactie toe te zijn aan een nieuwe uitdaging na 24 jaar Accor. ‘De groei en verandering die Golden Tulip sinds 2002 doormaakt is prachtig. Golden Tulip werkt met een team jonge enthousiaste krachten. Ik kijk er naar uit om samen met hen deze jonge snel groeiende onderneming uit te bouwen en het succes te verankeren’, aldus Van Maaswaal in een persbericht van Golden Tulip.

Golden Tulip ziet Van Maaswaal als een van de meest ervaren hoteliers uit de Europese hotellerie. Van Maaswaal begon in 1984 bij IBIS Nederland, een onderdeel van Accor. Daarna vervulde hij diverse functies bij de hotelgroep waar hij sinds 2003 verantwoordelijk was voor alle Accor hotels in Nederland.

Reageer op dit artikel