nieuws

Vrijdagborrel hotellerie slaat vleugels uit

Hotel

Na tien succesvolle edities van de Hotellerie Vrijdagmiddagborrel in Amsterdam achten de beide organisatoren, Emile Hofenk en Jacob de Graaff, de tijd rijp om de vleugels uit te slaan naar Den Haag.

Vrijdagborrel hotellerie slaat vleugels uit

De Hotellerie Vrijdagmiddagborrel, afgekort Hotelvrijmibo, is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse hotelwereld. Het is een ongedwongen vrijdagmiddagborrel voor iedereen die in een hotel werkt. ‘Een ideale en prettige gelegenheid om collega’s en vakgenoten uit de hotelbranche op een informele manier te ontmoeten’, zegt Jacob de Graaff.

Toplocaties

De Hotelvrijmibo wordt diverse keren per jaar georganiseerd op telkens een andere toplocatie. Zo werd de borrel al gehouden in Hotel De L’ Europe, Hotel Arena, Eden Amsterdam American Hotel en diverse andere hotels.

Carlton

Op vrijdag 16 april zal het stijlvolle Carlton Ambassador Hotel Den Haag aan de Sophialaan 2 fungeren als gastheer van de 11e editie van de Hotelvrijmibo. Iedereen die werkzaam is in de Nederlandse hotelwereld – van afwasser tot general manager, van housekeeper tot hoteleigenaar – is er vanaf 17.30 uur van harte welkom.

Website

Naast de borrels bestaat ook de website www.hotelvrijmibo.nl. Bezoekers van de borrel kunnen zich hier aanmelden. Bovendien kan iedere bezoeker hier een eigen Hotelvrijmibo-netwerk opbouwen.