nieuws

Prijzen voor Nederlandse hotels Louvre Group

Hotel

Succes voor twee Nederlandse hotels onder de vlag van Louvre Hotels Group. Hotel Central in Den Bosch is uitgeroepen tot Golden Tulip Hotel of the Year 2013 voor de regio Noord-Europa. Tulip Inn Bergen op Zoom ontving de titel Tulip Inn Hotel of the Year.

Prijzen voor Nederlandse hotels Louvre Group

Louvre Hotels Group kiest jaarlijks de beste hotels binnen de portefeuilles. Dit gebeurt op basis van de resultaten uit het Quality Assurance-programma van Golden Tulip, dat wordt uitgevoerd door een onafhankelijke partij.

Gastvrijheid en hygiëne

Tijdens bezoeken worden de hotels beoordeeld op aspecten als gastvrijheid, merkbeleving, hygiëne en milieubewust werken.

De Nederlandse hotels Golden Tulip Central in Den Bosch en Tulip Inn Bergen op Zoom behaalden de hoogste scores in de regio Noord-Europa.

Reageer op dit artikel