nieuws

Golden Tulip Epe: zelfde gast honderd keer

Hotel

Hotel Golden Tulip in Epe krijgt de komende kerstvakantie bijzondere gasten. Gasten die al 99 (!) keer eerder naar het hotel op de Veluwe kwamen, hebben voorkerst 2013 hun honderdste verblijf geboekt in hetzelfde hotel.

Golden Tulip Epe: zelfde gast honderd keer

Een gast die honderd keer naar hetzelfde hotel komt. Golden Tulip in Epe gaat dit deze maand meemaken. Mevrouw en meneer Roijen gaan met Kerst 2013 hun honderdste bezoek brengen aan het hotel.

Bijna 30 jaar geleden, in 1985, kwamen ze voor het eerst in het hotel. De omgeving en de goede service van het hotel zijn voor deze speciale gaten redenen om steeds maar weer terug te keren.

Tim Vissers, general manager van Golden Tulip Epe is blij met zijn trouwe gasten: ‘Dit is echt customer loyalty uit de tijd dat dit begrip nog niet eens bestond. Met dit jubileum bereiken wij als hotel een mijlpaal. Er zijn maar weinig hotels die zich mogen verrijken met dergelijke loyale gasten. In deze zware tijden zijn dit soort ‘ambassadeurs’ van onschatbare waarde voor ons hotel.’

Reageer op dit artikel