Robbert Weddepohl naar Van der Valk

Robbert Weddepohl naar Van der Valk

Ad-interim General Manager van Golden Tulip Loosdrecht, Robbert Weddepohl, is overgestapt naar Van der Valk. Weddepohl wordt verkoopdirecteur Nederland voor Van der Valk International.

Weddepohl is in deze functie verantwoordelijk voor de hotels in Nederland. Met de komst van Weddepohl slaat de holding een nieuwe, verfrissende koers in op het gebied van sales, marketing en pr in Nederland, zo laat Van der Valk weten in een persbericht.

Weddepohl heeft uitgebreide ervaring in de hospitality branche. Hij werkte eerder in de sales voor InterContinental Hotels Group en het Amsterdam American Hotel en is afgelopen jaren actief geweest als General Manager bij Golden Tulip.

Weddepohl zegt enorm enthousiast te zijn over de hotels van Van der Valk. 'Het is een professionele keten waar met veel energie en enthousiasme gewerkt wordt aan een stevige positie in de hotelmarkt. Een continue focus op gastbeleving en gasttevredenheid in de hotels, zorgt ervoor dat de hotels aantrekkelijk zijn voor alle segmenten. Bovendien zorgen expansies en renovaties ervoor dat er veel nieuws te melden is. Het is mijn taak om ook op commercieel gebied dit te mogen uitdragen en zal met het team hard de weg op gaan om van de daken te schreeuwen wat we doen en wat we kunnen', aldus Weddepohl.