nieuws

Hotelspecials.nl trekt Jitse Groen aan als adviseur

Hotel

Jitse Groen, oprichter van Takeaway.com en Thuisbezorgd.nl, neemt zitting in de Raad van Advies van Hotel Booker, het bedrijf achter Hotelspecials.nl. Zijn werkzaamheden voor Hotel Booker hebben geen invloed op zijn rol en werkzaamheden bij Thuisbezorgd.nl en Takeaway.com.

Hotelspecials.nl trekt Jitse Groen aan als adviseur
Jitse Groen

Hotel Booker wil graag internationaal een grotere rol spelen, met name in landen als Zweden, Noorwegen en Duitsland. Het heeft hiervoor de Raad van Advies versterkt met Jitse Groen, die met zijn bezorgdienst actief is in meerdere landen.

Met Groen haalt Hotel Booker kennis in huis op het gebied van internationalisering, loyalty en branding, zo laat Hotel Booker weten in een persbericht. ‘We hebben de succesvolle lancering van www.hotelspecials.de eerder dit jaar aangegrepen als geschikt moment om Jitse te vragen ons te helpen de organisatie naar een hoger niveau te tillen’, aldus Dennis van Allemeersch, algemeen directeur van Hotel Booker.

Jitse Groen laat weten dat zijn rol in de Raad van Advies van Hotel Booker niet van invloed is op zijn huidige werkzaamheden. ‘Het kost me hooguit wat vrije tijd. Het is altijd interessant om in de keuken van een ander internetbedrijf te kijken. Daar leer ik weer van. En zij hebben kennis nodig van de Duitse markt en daar kan ik hun bij helpen’, aldus Groen.

Hotelspecials.nl is opgericht in 2002 en werkt nauw samen met ruim vierduizend hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Scandinavië. Het hoofdkantoor van moederbedrijf Hotel Booker is gevestigd in Haarlem.

Reageer op dit artikel