nieuws

Steigenberger Schiphol genomineerd voor Beste Congreslocatie

Hotel

Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam is genomineerd als ‘Beste Congreslocatie van het Jaar 2015’. Deze verkiezing is onderdeel van de Meetings Awards van Meetings.nl. Twaalf locaties en bedrijven uit de MICE-branche in Nederland komen voor deze award in aanmerking.

Steigenberger Schiphol genomineerd voor Beste Congreslocatie

Het Steigenberger Airport Amsterdam heeft op alle onderdelen, ligging, bereikbaarheid, inrichting, kwaliteit en service, hoog gescoord. Samen met twaalf andere locaties en bedrijven uit de MICE-branche (meetings, incentives, conferencing, events) in Nederland komen voor deze award in aanmerking.  De awards worden uitgereikt tijdens het Meetings Business Event, in januari 2016.

Waardering
‘We zijn bijzonder trots op deze nominatie voor Beste Congreslocatie van het Jaar. Optimale service, kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke kernwaarden binnen onze bedrijfsvoering. Deze nominatie is een mooie waardering en we hopen uiteindelijk de award in de wacht te slepen’, aldus Erwin M. Bruyn, area general manager Nederland.

 

 

Reageer op dit artikel