Amrâth Hotel Maarsbergen sluit

Amrâth Hotel Maarsbergen sluit

Amrâth Hotel Maarsbergen aan de A12 sluit eind dit jaar haar deuren. Op 31 december sluit het hotel vanwege economische redenen.

‘De afgelopen jaren zijn er diverse pogingen gedaan om het tij te keren, maar helaas heeft dit niet mogen leiden tot positieve resultaten,’ schrijft operationeel directeur David Dreese in een persverklaring.

Het personeel is donderdag 19 november op de hoogte gebracht van de sluiting van het hotel dat ligt aan de Woudenbergseweg in Maarsbergen, langs de A12. Het hotel telt 91 kamers en is open sinds 2010. Het verving destijds het oude Motel Maarsbergen.

David Dreese laat weten: ‘De afgelopen jaren zijn er diverse pogingen gedaan om het tij te keren maar helaas heeft dit niet mogen leiden tot positieve resultaten. Het feit dat de directie niet de verwachting heeft dat er veel zal veranderen in de vraag naar hotelovernachtingen en vergaderruimte in de regio en ook verdere reorganisaties niet tot de noodzakelijke financiële resultaten kunnen leiden, heeft tot deze maatregel geleid.’

‘De directie betreurt de mogelijke gevolgen die de sluiting voor het personeel heeft, maar heeft goede hoop dat voor het merendeel van hen een functie gevonden kan worden binnen één van de andere Amrâth hotels.’