Hotel 't Kruisselt De Lutte verkocht aan Agfra Holding

Hotel 't Kruisselt De Lutte verkocht aan Agfra Holding

Agfra Holding van de familie Fransen, neemt per 1 januari Hotel 't Kruisselt in De Lutte over. Het personeel wordt overgenomen, terwijl er gezocht gaat worden naar een nieuw management.

De overname van ’t Kruisselt zal officieel op 1 januari 2016 plaatsvinden. De huidige eigenaren, François & Leanne Westenberg, hebben besloten een punt te zetten achter ‘het hectische leven in de horeca’, zoals ze zelf verklaren: ‘Wij zijn ervan overtuigd in Agfra een waardige koper te hebben gevonden om het hotel voort te zetten. Om de toekomst van ons personeel veilig te stellen vonden wij het heel belangrijk een goede, betrouwbare werkgever te vinden en door het hotel aan de familie Fransen te verkopen zijn wij ook in deze missie geslaagd.’ Barbara Fransen van Agfra Holding: ‘Hotel ‘t Kruisselt is een prachtige aanvulling op ons Landgoedhotel de Wilmersberg en past, naast onze Spaanse hotels, uitstekend in onze hotelportfolio.’

Nieuw management

Zowel hotel ’t Kruisselt als Landgoedhotel de Wilmersberg liggen aan dezelfde weg in De Lutte. ’t Kruisselt heeft historische waarde en was oorspronkelijk als villa in 1920 gebouwd door de textielfamilie Van Wulfften Palthe. Voordat het een hotel werd van de familie Westenberg is het ook nog in gebruik geweest als seminarie. Agfra Holding zal alle medewerkers overnemen, maar gaat wél op zoek naar nieuw management voor het hotel. ’t Kruisselt beschikt over 42 kamers, een restaurant, 4 vergaderzalen, een overdekt zwembad, bar, lounge, overdekt terras met uitzicht op de eigen 9 holes par 3 golfbaan.