nieuws

Tim Gilissen nieuwe general manager Sandton Château De Raay

Hotel 698

Tim Gilissen (36) is de nieuwe general manager van Sandton Château De Raay in Baarlo. Tot en met 31 maart was Gilissen werkzaam als f&b manager van Château Sint Gerlach in Houthem, onderdeel van Camille Oostwegel ChâteauHotels & Restaurants.

Tim Gilissen nieuwe general manager Sandton Château De Raay

Gilissen was van 2008 tot 2014 f&b manager van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals.

Sandton Château De Raay in Baarlo is een luxe kasteelhotel in Noord Limburg. Het hotel telt vijftig kamers, acht zalen, private diner ruimtes, fitnessruimte, een officiële trouwlocatie en een restaurant.

Het landgoed werd tot 1236 bewoond door adellijke families. Van 1937 tot 1999 diende het landgoed als klooster voor de nonnen.

Reageer op dit artikel