nieuws

Conservatorium Hotel viert 5-jarig jubileum

Hotel 1280

Het Conservatorium hotel opende vandaag precies vijf jaar geleden voor het eerst zijn deuren. In het 120-jaar oude gebouw, dat ooit door de Nederlandse architect Daniel Knuttel werd ontworpen, zat lange tijd de Rijkspostspaarbank en daarna het Sweelinck Conservatorium. Het luxury lifestyle hotel is het eerste hotel van ‘The Set’ hotels.

Conservatorium Hotel viert 5-jarig jubileum

Om het vijfjarig jubileum te vieren worden er verschillende activiteiten georganiseerd in het hotel, zo ontvangt elke bezoeker bij binnenkomst een speciale chocolade, gedurende de dag is er bij de ingang aan de van Baerlestraat een contrabas speler, speelt de winnaar van de Expression of Art Award 2016 – Gideon Tazelaar jazz trio in de lobby van 19.00 – 21.00 uur. En wordt er een exclusief feestje georganiseerd voor alle top relaties, hotel gasten en ambassadeurs van het hotel. Daarnaast ontvangen alle gasten in de kamers een speciaal #59 Conservatorium hotel magazine.

Reageer op dit artikel