nieuws

Hilton Den Haag introduceert vergaderen met ‘Bike Break’

Hotel 2161

Bij Hilton The Hague kunnen gasten een fiets boeken bij een vergadering, congres of event. De Bike Break. Het concept is een reactie op de toenemende focus van een gezonde levensstijl.

Hilton Den Haag introduceert vergaderen met ‘Bike Break’

Met de Bike Break krijgen gasten van zakelijke meetings bij Hilton, de mogelijkheid om tussendoor wat extra te bewegen. Daarnaast is het ook mogelijk om een yogales te boeken of een speciale gezonde lunch.

‘Bevordert creativiteit, productiviteit en concentratie’

De introductie van de Bike Break past volgens het hotel goed in het Mindful Meetings concept van Hilton The Hague. ‘Het is bewezen dat variëteit, buiten lucht en beweging de productiviteit, creativiteit en concentratie van deelnemers bevordert. Zo kunnen bijeenkomsten succesvoller verlopen’, aldus general manager Sjoerd Sybesma.

Hilton Mindful Meetings

Sinds een jaar is het mogelijk om bij Hilton The Hague verschillende ‘healthy’ extra’s te boeken.

Hilton The Hague

Foto: Esther van der Wallen

Dit concept van Mindful Meetings is een aanvulling op het huidige meetings,- incentives-, congressen- en eventsaanbod. Het past in de strategie om meetings eco-bewust te maken en gezondheid van de deelnemers extra aandacht te geven.