Van der Valk Arnhem begint 2020 met verbouwen

Van der Valk Arnhem begint 2020 met verbouwen
Lotte van der Valk en Wouter 't Hooft

Hotel-restaurant Van der Valk Arnhem begint 2020 met een verbouwing van het restaurant. Half maart gaat het vernieuwde restaurant weer open. Gasten kunnen tijdens de verbouwing ontbijten, lunchen en dineren in bar brasserie West-End.

De leiding van dit Van der Valk hotel is in handen van Bart van der Valk, zijn zus Lotte en haar partner Wouter ’t Hooft. In 2018 bouwden zij al bar brasserie West-End. Nu pakken ze het restaurant 'De Veluwe' aan. Het krijgt een nieuwe indeling en nieuw interieur. Het gaat om ruim 200 couverts.

Van der Valk Arnhem

Bart en Lotte zwaaien al sinds 2010 de scepter in het hotel dat voorheen onder leiding stond van hun ouders Gera en Peter van der Valk.

In 1980 namen Peter en Gera van der Valk een bescheiden horecabedrijf aan de rand van de Veluwe over, een klein restaurant met daarboven een paar kamers. In 1984 bouwden ze het hotelgedeelte en realiseerden ze 100 hotelkamers in diverse luxe-typen.

In 2005 startten ze met een grootscheeps renovatieplan waarbij rekening werd gehouden met verduurzaming van het pand én de hedendaagse wensen van zowel zakelijke als particuliere gasten. De vergaderfaciliteiten werden onder handen genomen, gevolgd door de hotelkamers, de lobby en vele technische aanpassingen achter de schermen.

Peter en Gera Van der Valk deden in 2010 een stap terug om het stokje over te dragen aan ‘de 4e generatie’. Zoon Bart van der Valk is samen met zijn zus Lotte en haar partner Wouter verantwoordelijk voor het hotel op de Veluwe.

Van der Valk Arnhem
Een krant uit augustus 2008, toen de ouders van Bart en Lotte van der Valk verbouwden.

Lotte van der Valk: ‘We gaan vol vertrouwen de komende periode in en kijken erg uit naar de dag dat we de deuren weer kunnen openen. Tot die tijd zijn onze gasten van harte welkom in bar brasserie ‘West-End’, tijdens de verbouwing dagelijks geopend voor koffie, lunch, borrel en diner!’

Van der Valk Arnhem

Van der Valk Hotel Arnhem beschikt over 100 hotelkamers in verschillende typen, een restaurant, Bar Brasserie ‘West-End’, groot terras, wellness, fitness en 10 multifunctionele (vergader)zalen.