Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Maaltijdbezorging

Alles over Maaltijdbezorging
Ryan Bahadoer

Ryan Bahadoer start nieuwe samenwerking: 'We bezorgen wagyu en...

Ryan Bahadoer, die eerder onder meer werkte bij sterrestaurant De Karpedonkse Hoeve, gaat een nieuwe samenwerking aan met het Eindhovense restaurant...

Haal meer omzet uit bezorgen

Haal meer omzet uit bezorgen

Om gasten óók thuis te laten genieten van hun gerechten, bieden steeds meer horecaondernemers een bezorg- en/of afhaalservice aan. Om hen te...

Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

Er wordt veel oneerlijk en onveilig gewerkt in de maaltijd- en flitsbezorging. De Nederlandse Arbeidsinspectie controleerde afgelopen vrijdag in...

Uitgelicht

Meer uitgelicht
Foto: Studio38C

Starten met maaltijdbezorging: 13 vragen om te beantwoorden

Veel cafetaria's zijn tijdens de coronacrisis gestart met maaltijdbezorging. De verwachting is dat de bezorgmarkt ook na corona zal blijven...

Meer uitgelicht

Tips, trends en kennis

Meer artikelen zoals deze
Nieuwe regels voor plastic wegwerpbekers en -bakjes

Nieuwe regels voor plastic wegwerpbekers en -bakjes

De nieuwe regels voor plastic wegwerpbekers en -bakjes worden in juli 2023 van kracht. Vanaf dat moment moeten onder­nemers alternatieven aanbieden,...

Wat waren de populairste keukens en gerechten in 2022?

Wat waren de populairste keukens en gerechten in 2022?

De bezorgers van Thuisbezorgd.nl brachten namens de aangesloten restaurants in 2022 bij miljoenen Nederlanders weer de lekkerste gerechten aan huis....

Pick-up points New Fork voorbeeld van smart bedrijfshoreca

Pick-up points New Fork voorbeeld van smart bedrijfshoreca

Rotterdamse bedrijfscateraar New Fork experimenteert met een nieuwe zakelijke en flexibele cateringpropositie.

Foto: Roel Dijkstra Fotografie

Verhage start met bezorgen: 'Eind van het jaar delivery op zo’n 15 locaties'

Verhage start bezorgen van bestellingen. Na 54 jaar. Laat, maar zeker niet te laat, meent directielid Wesley Fok. ‘We hadden de afgelopen jaren...

Meer artikelen zoals deze

Alles over verpakkingen

Meer over verpakkingen
'Vrijblijvendheid toeslag op wegwerpbekers is een risico'

'Vrijblijvendheid toeslag op wegwerpbekers is een risico'

Gasten die koffie of iets te eten voor onderweg willen kopen, moeten vanaf 1 juli gaan betalen voor hun wegwerpbeker of maaltijdverpakking. Alleen...

Afvalfonds Verpakkingen levert gratis inzamelsysteem plastic aan ondernemers

Afvalfonds Verpakkingen levert gratis inzamelsysteem plastic aan ondernemers

Horecabedrijven kunnen zich nog tot 31 mei aanmelden bij Stichting Afvalfonds Verpakkingen om plastic, drankenkartons en glazen verpakkingen...

Veel vragen over nieuwe regels plastic verpakkingen

Veel vragen over nieuwe regels plastic verpakkingen

Vakvereniging ProFri krijgt veel vragen van ondernemers over de verpakkingsregels die per 1 juli gelden. 'Er blijkt veel onduidelijkheid te bestaan',...

Stappenplan voor het kiezen van een duurzame koffiebeker

Stappenplan voor het kiezen van een duurzame koffiebeker

De nieuwe regelgeving voor plastic wegwerpbekers en -bakjes, oftewel de Single Use Plastic richtlijn of sup-wetgeving, wordt in juli 2023 van kracht....

Meer over verpakkingen
  1. McDonald’s restaurant Assen Zuid verwelkomt eerst gasten

  2. Sugo Pizza kiest voor plantaardig als (nieuwe) standaard

  3. Kwalitaria Groeneweg heropend na verbouwing

  4. Jonge ondernemers openen tweede Kwalitaria-vestiging

  5. Maak jij de nieuwe Legendary Mayonaise voor 2024?

  6. Domino’s opent nieuwe vestigingen: Surhuisterveen en Burgum

  7. Plantaardige snackbar Mon-o Fastfood opent in Tilburg

  8. Ondernemers overwegen extra snackwagen na elfde Oekraïne-reis

  9. Broers openen tweede Kwalitaria-vestiging

  10. ‘Klimaatpositieve eetgelegenheid’ opent op Rotterdam-Centraal

  11. YB (Yoghurt Barn) stopt met horeca en sluit alle vestigingen

  12. Multifranchiser opent in Rotterdam twaalfde vestiging Fat Phill’s

Nieuwsbrief Fastservice

Schrijf je nu in voor de MH Fastservice nieuwsbrief en ontvang één keer in de twee weken op donderdag het nieuws en praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap in de wereld van fastservice. Laat je inspireren door fotoreportages, artikelen en interviews.
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Digitaal magazine
  • Vacatures
  • Partners
  • Adverteren
  • Over Misset Horeca

Thema's

  • Ondernemen
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Interieur
  • Trends

Starter

Branches

  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Gastronomische gidsen

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Dranken

  • Bier
  • Koffie

Events

  • Terras Top 100

Productintroducties

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen