Verhage sluit zich aan bij Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers

Verhage sluit zich aan bij Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers
Foto-credits: Thijs Huizer

Verhage Horeca Groep is toegetreden tot de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM). Met deze toetreding toont Verhage haar toewijding aan het bevorderen van professionalisering en veiligheid van de maaltijdbezorgsector.

'We zijn verheugd om ons aan te sluiten bij de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers. Deze stap stelt ons in staat om nauwer samen te werken met andere vooraanstaande bedrijven in de branche en gezamenlijk de belangen van de maaltijdbezorgsector te behartigen. We weten dan ook zeker dat deze samenwerking zal bijdragen aan verdere groei en ontwikkeling van onze industrie', zegt directeur Wesley Fok.

Gezamenlijke doelstellingen

De NLVVM heeft als voornaamste doelstelling het behartigen van de gezamenlijke belangen van de bedrijven werkzaam in de maaltijdbezorgbranche. Een van de belangrijkste aandachtsgebieden van de vereniging is verkeersveiligheid. Door de exponentiële groei van het aantal bezorgingen in de afgelopen jaren, staat de branche voor de uitdaging om ervoor te zorgen dat de bezorging op een veilige en verantwoorde manier plaatsvindt.

De toetreding van Verhage tot de NLVVM toont aan dat steeds meer spelers in de branche zich bewust worden van het belang van samenwerking en gezamenlijke inspanningen om de maaltijdbezorgsector naar een hoger niveau te tillen. Met Verhage aan boord heeft de NLVVM een waardevolle aanvulling gekregen en zal de vereniging zich blijven inzetten voor verdere groei en verbetering binnen de branche. Samen met de andere leden werkt de vereniging aan innovatieve oplossingen voor verkeersveiligheid, duurzaamheid en het bieden van hoogwaardige maaltijdbezorgdiensten aan consumenten in Nederland.