1. Loetje breidt uit in Brabant met een opening in Tilburg
  2. Design in het glas: LuminAir vangt de lucht van Amsterdam in interieur én cocktails
  3. Rozey: Plantaardig en vegetarisch eten voor een vaste prijs
  4. The Harbour Club Amsterdam Oost lanceert nieuw dining entertainment concept Rumors
  5. Markd wil gasten prikkelen om de bezetting omhoog te krijgen
  6. Een sterke naam voor je horecazaak: trends, tips en valkuilen
  7. Bij Hotel V Oosterpark komen kenmerken van V en Conscious samen
  8. Binnenkijken bij Este in Waalwijk: geen poespas, wél gerechten die met aandacht zijn bereid
  9. Zusje opent eerste restaurant over de grens
  10. Na Hollywood en Liquid wordt de discovloer weer geopend in roemrucht pand in Eindhoven
  11. Gert Boonen en Ted van der Valk heropenen De Zwarte Boer op de Veluwe
  12. Verduurzamingsplatform Future Ready Hospitality Collective gelanceerd
  13. Van Oys Maastricht Retreat opent Oysana Spa
  14. La Place opent thematisch restaurant in Nationaal Militair Museum
  15. De Toppr van september: Göksel Cakir manager van stripclub BonTon in Rotterdam
  1. Niet één, maar twee Bib Gourmands: dubbelslag voor ondernemer in Maastricht
  2. Restaurant Chocolat op haar plek in Breda Botanique
  3. DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre en Haven Hotel Rotterdam geopend
  4. Conscious Hotels opent eerste vestiging buiten Amsterdam in Utrecht
  5. Bouillon d'Amsterdam brengt Bouillon-concept naar Amsterdam
  6. Club Birdies combineert indoor golf met relaxed fine dining
  7. Familie Simonis opent nieuwe zaak: La Petite Encore moet nieuwe parel aan de kust worden
  8. Bij Teds kunnen gasten kiezen uit één menukaart: 'Geen drie eetmomenten op een dag'
  9. Heineken Hoek krijgt nieuw bistroconcept: bourgondisch eten zonder poespas
  10. Firebird Rooftop Bar geopend op het dak van WTC
  11. Bij Gastvrij Rotterdam blijft kwaliteit voorop staan
  12. Guillaume De Beer opent Moyō: een exclusief Toro & Wagyu tasting menu
  13. 5 tips restyling: Kleine aanpassingen met groot effect
  14. Horecaondernemer Robér Willemsen opent tweede Nonna's Cucina
  15. The Old Jazz zet nieuwe koers in met chef-kok Marc Plat en ervaren kracht Romano Keus