Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Bresc

  • Jeroen de Zwart, chef-kok en 
culinair adviseur bij Bresc.Gesponsord
    Gesponsord
    Italiaans23 jan. 24

    Gesponsord Smaakmakers om de authentieke Italiaanse ervaring naar elke tafel te brengen

    We stappen in de wereld van Italiaanse keuken terwijl we spreken met Jeroen de Zwart, chef-kok en culinair adviseur. Hij neemt ons mee op een korte reis door de veelzijdige Italiaanse culinaire traditie. En brengt deze tot leven met smaakvolle producten zoals Caponata, Gremolata, Aglio e olio, Arrabbiata, Vegan Pesto en Pesto alla Genovese.

  • Inspiratie voor de burgerkaart: een pittig broodje met Chimichurri, een kruidig broodje met Ras el hanout of een fris broodje met Gemarineerde tomaten.Gesponsord
    Gesponsord
    Horeca13 jan. 22

    Gesponsord Nieuwe inspiratie voor burgers? Horecagelegenheid BEUM kiest voor creatief en snel

    Een nieuw jaar vol inspiratie en mogelijkheden, we houden de moed erin. Bresc helpt graag met het ontwikkelen van een nieuwe burger(kaart), die je nu ook al makkelijk kan gebruiken voor delivery. Sla een nieuwe weg in met een gepersonaliseerde burger en creëer deze naar eigen smaak en originaliteit. Maak het af met toppings en zelf samengestelde sauzen. Een goede aanwinst voor op jouw menukaart voor deze tijd die ons allemaal enorm uitdaagt.

  • Horeca17 nov. 20

    Bresc steunt horecaondernemers met kookvideoplatform

    Bresc heeft besloten om de gehele horeca, belangeloos, ongeacht of ze Bresc-klant, zijn te ondersteunen met een videoplatform. Horecaondernemers kunnen drie gerechten bereiden en laten filmen. Deze video's worden geplaatst op kookvideoplatform 'ikkookthuis.nl

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Horeca18 nov. 20

    Gesponsord Gratis kookvideoplatform voor horecaondernemers

    Tijdens een pandemie kun je bij de pakken neer gaan zitten of er het beste van maken. Gelukkig is de horeca een creatieve tak, die snel inspeelt op veranderende situaties. Horecagelegenheden worden aangepast, terrassen opnieuw ingedeeld en uiteindelijk gaan we bezorgen of laten we maaltijden afhalen. Een enkeling verkoopt foodboxen en filmt de bereidingswijze, zodat consumenten het thuis zelf kunnen bereiden. Een effectieve methode, die helaas niet voor iedereen is weggelegd. Tot nu…

  • Sweet Loaded Fries met chocoladeijs. Foto: Bresc
    Fastservice26 jun. 20

    Uniek recept: Sweet Loaded Fries met chocoladeijs

    Op zoek naar friet met topping waarmee je je gasten écht kunt verrassen? Bresc deelt vijf unieke recepten voor loaded fries ontwikkeld. Mooie ingrediënten, lekker op smaak en eenvoudig te maken. Deze keer: Sweet Loaded Fries met chocoladeijs.

  • Loaded fries Japanese style. Foto; Bresc
    Fastservice15 jun. 20

    Uniek recept voor loaded fries: Japanese style met zalm en kroepoek

    Op zoek naar friet met topping waarmee je je gasten éçht kunt verrassen? Bresc heeft vijf unieke recepten voor loaded fries ontwikkeld. Mooie ingrediënten, lekker op smaak en eenvoudig te maken. Deze keer: Japanese style.

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Uniek recept voor loaded fries: Spanish Fries met chorizo en aioli
  2. Recept voor loaded fries: Hot Shrimp Fries met sriracha mayonaise
  3. GesponsordJouw gerecht met jouw handtekening: vijf voorbeelden
  1. GesponsordCelebrate: culinaire inspiratie voor de decembermaand
  2. GesponsordVijf verrassende culinaire stamppot- en stoofrecepten
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen