1. Fastned en Vermaat starten horecaconcepten langs de snelweg
  2. Nick Ruijters en Bart Klomp nieuwe managers bij Lievergoed Collectie
  3. Hoe Artis haar horeca succesvol vegetarisch maakte: 'We vreesden slechte pr'
  4. CBS: 'Omzet horeca groeit in derde kwartaal'
  5. Jeroen Robberegt en Jasper Gronert starten cateringbedrijf Essense
  6. Gentrificatie en toerisme bedreigen lokale horeca in Amsterdam
  7. Meer restaurants en catering in Nederland, minder cafés
  8. Albron wil Hutten overnemen
  9. Chef Michael van der Kroft aan de slag voor cateraar UMA Concepts
  10. Grootste restaurant ter wereld gaat open tijdens Olympische Spelen
  11. Koppert Cress wint rechtszaak: verstrekken gezonde lunch onderdeel Arbobeleid
  12. Nieuw cateringconcept voor Jonathan Zandbergen
  13. Cateraar De Timp door eigen energie-opslag grotendeels off-grid
  14. Bijen helpen Bas Diks bij het NK Lekkerste Broodje 2024
  15. Grens van 40.000 zzp'ers gepasseerd in horeca; wéér toename in eventcatering
  1. Sterrenchef Onno Kokmeijer wordt culinary director bij DarkKitchenXL
  2. Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten
  3. GesponsordDe plantaardige producten van PLNT ontzorgen de professionele keuken
  4. Sodexo lanceert Kitchen Works: energie, snelheid en gemak
  5. Aantal cateraars door het dak: 'Uitgegroeid tot grootste categorie in horeca'
  6. Horeca Jachtslot Mookerheide opent deuren voor publiek
  7. Branche-organisaties catering gaan samenwerken
  8. Finalisten F&B Professional of the Year 2023 zijn bekend
  9. The Greanery dining experience keert terug
  10. Compass Group neemt Maison van den Boer over
  11. Vermaat wint met Join Program contract voor HQ Booking.com
  12. Coca-Cola start pilot met nieuw tapsysteem voor dranken
  13. Markies Catering wint Europese aanbesteding mbo-instelling
  14. Pensioenfonds Horeca & Catering scoort als enige goed op mensenrechten
  15. Brownies & Downies sluit zich aan bij Albron