Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Alles over Craftbeer

Ivo Thijssen (l) en Hubert Hecker.

Stand van het Bier, 5 jaar later - Deel I: 'Speel in op statiegeld blik'

Tien kenners beschouwden in 2018 de ‘stand van het bier’ tot dan aan toe. Nu, vijf jaar later, kijken ze opnieuw naar ‘de stand’ in vijf delen. In...

Lowlander start Botanical Bar & Restaurant

Lowlander start Botanical Bar & Restaurant

In het oude pand van Restaurant Stork start het biermerk Lowlander een eerste eigen Botanical Bar & Restaurant. Met een plant forward keuken waar...

De opmars van bier: trends, kennis en in de praktijk

De opmars van bier: trends, kennis en in de praktijk

De vlucht die bier genomen heeft is enorm. Het aantal brouwerijen in Nederland loopt in de honderden, van microbrouwerijen en brouwerijhuurders tot...

Zo haal je veel meer omzet met een goede bierkaart

Zo haal je veel meer omzet met een goede bierkaart

Uit een goede bierkaart is meer omzet te halen. Maar waar voldoet een goede bierkaart aan? Zes ondernemers van toonaangevende cafés aan het woord.

Craft Beer Street op Horecava 2023: greep uit de introducties

Craft Beer Street op Horecava 2023: greep uit de introducties

Bierbrouwerijen van groot tot klein presenteren zich op Craft Beer Street op de Horecava. Maar het is niet alleen bier wat de klok slaat.

Jubileumeditie Week van het Nederlandse Bier in mei 2023

Jubileumeditie Week van het Nederlandse Bier in mei 2023

De Week van het Nederlandse Bier vindt in 2023 voor de tiende keer plaats. Van 11 tot en met 14 mei staat bier en bierbrouwen centraal.

Bockbier en winterbier: de ideale spijsbegeleiders

Bockbier en winterbier: de ideale spijsbegeleiders

De opkomst van bier is ook de opkomst van bier- en spijscombinaties. Maar waar de bierrevolutie in Nederland inmiddels al aardig op weg is, staat het...

Vlnr:: Boudewijn Siliakus, Tjebbel Maris (TBMarkus);
Lydian Zoetman, Barry de Haan en Michel Ordeman (Jopen Craft Beer).
Foto: Helene Wiesenhaan.

Jopen komt met eigen horecaconcept op tien locaties

Bierbrouwer Jopen en TBMarkus gaan een eigen horecaconcept ontwikkelen. In 2026 moeten er tien grote locaties zijn in de top 10 grote steden.

De Beren maakt in Utrecht plaats voor brewpub van Brothers in Law

De Beren maakt in Utrecht plaats voor brewpub van Brothers in Law

De drie eigenaren van de Utrechtse craft bier brouwerij Brothers in Law openen een eigen brewpub in de Domstad: Brothers in Law Taphouse. Ze nemen...

Koffiebrander en bierbrouwer slaan handen ineen met theebier

Koffiebrander en bierbrouwer slaan handen ineen met theebier

Dat de coronalockdown soms, heel soms, ook iets moois kan voortbrengen, bewijst de samenwerking die toen is ontstaan tussen twee Maastrichtse...

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen