
Boetiek burgerrestaurant Ter Marsch & Co heeft een onderscheidende kaart. Dat komt tot uitdrukking in veel verschillende aspecten: ‘Alles is dagvers....
Boetiek burgerrestaurant Ter Marsch & Co heeft een onderscheidende kaart. Dat komt tot uitdrukking in veel verschillende aspecten: ‘Alles is dagvers....
Voor Chef’s Harvest telen boeren de beste aardappelen om de ondernemer en zijn gasten de meest smaakvolle frites te serveren.
Starten met verse friet vergt de nodige aandacht en voorbereiding. Hoe pak je dit als cafetariahouder aan en maak je verse friet tot een omzetkraker?...
Bezoekers van Horecava 2020 staat het vers op het netvlies: de introductie van Chef’s Harvest door Farm Frites. De ultieme verse fritesbeleving met...
Bijen, hommels, vlinders en vogels in Oudenhoorn zijn blij met Farm Frites. De fabrikant heeft voor hen namelijk een grote dijk aangelegd naast de...
Net als horecaondernemers worden ook frietfabrikanten hard geraakt door de coronacrisis. Fabrieken liggen voor een groot deel stil en de toekomst is...
Producent Farm Frites test nieuwe verse friet in de markt die ondernemers niet zelf hoeven voor te bakken, maar die qua uiterlijk en smaak niet onder...
Farm Frites wil over vijf jaar twee keer zoveel friet produceren, wat neerkomt op meer dan een miljoen ton per jaar. Dat zegt de directeur van de...
Farm Frites wil de CO2-emissie van de fabriek in Oudenhoorn terugbrengen tot nul. Dat is één van de doelen van de frietfabrikant, die samen met HAS...
Vincent Oud van AnyTyme Lelystad heeft zijn gasten dolenthousiast gemaakt over zoete aardappelfriet. De vraag was zo groot, dat het product even niet...