1. Waarom een (tijdelijke) ijsbaan naast je horecazaak een goed idee is
  2. Restaurants Vijlen serveren al tien jaar uit eigen bos: 'Kunt het wild bijna aanraken'
  3. Bij Gastvrij Rotterdam blijft kwaliteit voorop staan
  4. Restaurant Noor* en ijssalon Room Groningen creëren 'sterrenroomijs'
  5. Waarom nu al beginnen aan een winterterras een goed idee is
  6. Dodenherdenking in je horecazaak: zo kun je het aanpakken
  7. 16 x oranje cocktails en dranken voor Koningsdag
  8. Iers rundvlees in de schijnwerpers bij 't Nonnetje** op St. Patrick's Day
  9. Carnaval was in veel steden opvallend drukker en er werd meer gepind
  10. Voorbereid het terrasseizoen in: hoe het werkt bij De Zoes in Helden
  11. Roze alcoholvrije cocktails voor Valentijnsdag
  12. Carnaval in de horeca: tips voor ondernemers
  13. Deze sommeliers kiezen voor ongewone wijnen bij gewone kerstgerechten
  14. Zo bereiden chefs zich voor op Kerstmis: 'Slim inkopen en aandacht voor eigen medewerkers'
  15. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Duurzaamheid is meer dan alleen strijd tegen voedselverspilling'
  1. Restaurant Chocolat vindt tijdelijk onderkomen in Hotel Keyser Breda
  2. Wintertrends volgens QSTA: Comfortfood, stoofvlees en authentieke warme dranken
  3. Nationale Krokettendag: lancering augurkenkroket en tips om te shinen met kroketten
  4. Een winterterras inrichten: zo breng je jouw horecaterras in de juiste sfeer
  5. Mooi weer zorgt voor drukte bij strandpaviljoens en volle terrassen
  6. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'EK voetbal is mooie omzetboost'
  7. Vijf manieren om wél op te vallen met asperges
  8. Feestdagen verhogen weekomzet horeca tot 21 procent: Koningsdag grootste klapper
  9. Voetbalfeest in de horeca: hoe ondernemers inspelen op het Europees Kampioenschap
  10. Drie palingrecepten van Raymond Plat, chef van Troef Amsterdam
  11. Chef-kok Raymond Plat van restaurant Troef verkozen tot Paling Patron
  12. 5x snel te bereiden oranje Koningsdagcocktails
  13. Checklist horecaregels voor Koningsdag
  14. Horecaondernemers over voorbereiding op Koningsdag: 'Winst wordt eerlijk verdeeld'
  15. Verpakkingsproducent: 'Wegwerpbeker op festivals mag gewoon'