1. Carnaval was in veel steden opvallend drukker en er werd meer gepind
  2. Voorbereid het terrasseizoen in: hoe het werkt bij De Zoes in Helden
  3. Roze alcoholvrije cocktails voor Valentijnsdag
  4. Carnaval in de horeca: tips voor ondernemers
  5. Deze sommeliers kiezen voor ongewone wijnen bij gewone kerstgerechten
  6. Menukaart winterterras: tips en hardlopers op een rij
  7. Zo bereiden chefs zich voor op Kerstmis: 'Slim inkopen en aandacht voor eigen medewerkers'
  8. Inspiratie voor Halloween: dark drinks en griezelige gerechtjes
  9. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Duurzaamheid is meer dan alleen strijd tegen voedselverspilling'
  10. Restaurant Chocolat vindt tijdelijk onderkomen in Hotel Keyser Breda
  11. Wintertrends volgens QSTA: Comfortfood, stoofvlees en authentieke warme dranken
  12. Nationale Krokettendag: lancering augurkenkroket en tips om te shinen met kroketten
  13. Een winterterras inrichten: zo breng je jouw horecaterras in de juiste sfeer
  14. Mooi weer zorgt voor drukte bij strandpaviljoens en volle terrassen
  15. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'EK voetbal is mooie omzetboost'
  1. Vijf manieren om wél op te vallen met asperges
  2. Feestdagen verhogen weekomzet horeca tot 21 procent: Koningsdag grootste klapper
  3. Voetbalfeest in de horeca: hoe ondernemers inspelen op het Europees Kampioenschap
  4. Drie palingrecepten van Raymond Plat, chef van Troef Amsterdam
  5. Chef-kok Raymond Plat van restaurant Troef verkozen tot Paling Patron
  6. 5x snel te bereiden oranje Koningsdagcocktails
  7. Checklist horecaregels voor Koningsdag
  8. Horecaondernemers over voorbereiding op Koningsdag: 'Winst wordt eerlijk verdeeld'
  9. Verpakkingsproducent: 'Wegwerpbeker op festivals mag gewoon'
  10. Bram Ladage deelt weer gratis Brammetjes uit op Valentijnsdag
  11. Horecamedewerkers bedenken ludieke Valentijns actie: 'Date Lokaal'
  12. Kerstcocktail: Baileys Chocolate Reindeer
  13. Sinterklaas- en kerstdranken: cocktails en drankjes voor de feestdagen
  14. Chefs over Kerst 2023: 'Koop slim in en houd het betaalbaar voor gasten'
  15. McDonald's introduceert nieuwe burger voor de feestmaanden