Alles over Groenten

Emile van der Staak

Inschrijving geopend voor uniek 6 handendiner tijdens Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam trok vorig jaar ruim 18.500 horecamanagers en -ondernemers naar de havenstad. Ook dit jaar kiest 'Gastvrij' voor de succesvolle...

Hidde Jongsma (l) en Bryce Steba

The Manor Hotel heeft bijzondere tijdelijke gast: circulair Restaurant R

Het Amsterdamse The Manor Hotel heeft een bijzondere tijdelijke gast. Tot eind oktober neemt chef Bryce zijn gasten op een gastronomische manier mee...

De Nieuwe Winkel in Nijmegen blijft beste groenterestaurant ter wereld

De Nieuwe Winkel in Nijmegen blijft beste groenterestaurant ter wereld

We're Smart reikte op 24 oktober zijn jaarlijkse awards uit. Er waren prijzen voor het beste groenterestaurant van de wereld. De prijsuitreiking ging...

Verwerk groente in je dessert met een groentepuree

Verwerk groente in je dessert met een groentepuree

Groente speelt een steeds belangrijkere rol op het menu van Europese restaurants. Naast de gebruikelijke groentegarnituren zien we steeds vaker een...

Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten

Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten

Elf bedrijfscateraars committeren zich aan de 'meer plant, minder dier'-doelstelling van Wakker Dier. In 2030 is minimaal zestig procent van de...

Chefkok Jalil Bekkour in zijn restaurant Atelier Feddan

Thuisrestaurant op unieke plek draait twee shifts per week: 'Totaal ander business-model'

Op een unieke locatie opende de ervaren chef-kok Jalil Bekkour een jaar geleden zijn twaalf couverts tellend restaurant Atelier Feddan. In...

Gault&Millau 2023: Groenterestaurant van het Jaar

Gault&Millau 2023: Groenterestaurant van het Jaar

Restaurant De Kas in Amsterdam gaat komend jaar de boeken in als Groenterestaurant van het Jaar 2023. Maandag 13 februari ontving het restaurant de...

Bas Hoog nieuwe chef ambiteus Botanica: 'Toprestaurant worden'

Bas Hoog nieuwe chef ambiteus Botanica: 'Toprestaurant worden'

De ervaren Bas Hoog is door hotel voco The Hague, waar Botanica Kitchen, Garden & Bar onder valt, aangesteld als Head Chef. Met hem aan het roer en...

Gault&Millau 2022: Groenterestaurant van het jaar

Gault&Millau 2022: Groenterestaurant van het jaar

Restaurantgids Gault&Millau heeft Restaurant Choux in Amsterdam verkozen tot Groenterestaurant van het jaar 2022. Choux, van Merijn van Berlo en Figo...

Binnenkijken bij vernieuwd Hotel Haarhuis in Arnhem

Binnenkijken bij vernieuwd Hotel Haarhuis in Arnhem

Hotel Haarhuis in Arnhem is de afgelopen drie jaar fors verbouwd: kamers en lobby zijn vernieuwd, wellness is toegevoegd en alle f&b outlets zijn...