
Xiao Han Ji sloot op 1 mei zijn restaurant HanTing Cuisine in Den Haag. Na een grondige metamorfose werd het restaurant omgedoopt tot restaurant...
Xiao Han Ji sloot op 1 mei zijn restaurant HanTing Cuisine in Den Haag. Na een grondige metamorfose werd het restaurant omgedoopt tot restaurant...
In juli opent Zheng officieel zijn deuren. Het nieuwe restaurant is gevestigd in het Haagse Hofkwartier, op de plek waar negen jaar lang het...
Tot de belangrijkste stijgers in de GaultMillau gids 2018 behoren Restaurant Niven* in Rijkswijk, Wiesen* in Eindhoven en Wolfslaar* in Breda. Alle...
Het shared-diningconcept van Michelin-chef Han Ji, opende zaterdag 25 juni zijn deuren in Beijing. Het is het eerste buitenlandse restaurant van de...
Veel Chinese horeca-ondernemers in Nederland hebben na afloop van het wereld kampioenschap voor Chinese gastronomie een toename van het aantal gasten...
Thee die extra energie geeft, die vetten helpt oplossen en thee die de eetlust opwekt. Welke thee heeft wanneer een positief effect op het lichaam?...
De natuur staat op ontploffen vanwege het aanhoudende mooie weer. Dat heeft allerlei gevolgen voor menukaarten en de keuken. Lam asperges en...
De natuur staat op ontploffen vanwege het aanhoudende mooie weer. Dat heeft allerlei gevolgen voor menukaarten en de keukens. Lam, asperges en...
De Chinese sterchef Han Ji, chef-kok van het Haagse HanTing Cuisine, lanceert een eigen sambal: Sambal Terasi by Han. ‘Pittig eten is de nieuwe drug.’
Na Eindhoven krijgt nu ook Umami by Han in Rotterdam een Bib Gourmand.