Lseven Boxtel
IJsseizoen 2023: impulsijsjes, schepijs en ijsbereidingsapparatuur
De nieuwste Impulsijsjes, schepijs en een ijsmachine om van het ijsseizoen 2023 een succes te maken.
De nieuwste Impulsijsjes, schepijs en een ijsmachine om van het ijsseizoen 2023 een succes te maken.
Misset Horeca laat zien welke ijsjes, ijsmachines en andere zaken nodig zijn om van het ijsseizoen voor horecaondernemers en cafetariahouders een...
IJs lijkt alsmaar populairder te worden in Nederland. Zowel softijs als schepijs vinden gretig aftrek. Hoe kun je daar als ondernemer het beste van...
Met softijs is een rendement te behalen van om en nabij de 80 procent. Maar dan moet álles kloppen, van prijsstelling tot presentatie. De...
Softijs en milkshakes zijn verwenproducten bij uitstek. Een heuse traktatie. 10 tips voor upselling met softijs en milkshakes in de cafetaria.
Meerwaarde bieden met kleurrijke toppings en een mooie garnering. Rijpere smaken. Dat zijn enkele ijstrends voor ijsseizoen 2022. Maar daarnaast...
Hoshizaki neemt Brema over, een Italiaanse fabrikant van ijsmachines. Hoshizaki heeft besloten om alle aandelen van Brema Group te verwerven via...
Niet alleen buitenshuis, maar ook in-home neemt de consumptie van ambachtelijk bereid ijs toe. Andere trends zijn suikerreductie en een ambachtelijke...
De verkoop van ijstoppings voor softijs neemt de afgelopen kent een explosieve stijging. Soms wel met 30 procent per jaar (oké, 2020 laten we even...
Carin Jagt en haar man Bert stoppen bij Café en Foodmaster de Viersprong in Nieuw-Amsterdam. Dinsdag 25 juni is de laatste dag dat Carin, haar man en...