
Misset Horeca laat zien welke ijsjes, ijsmachines en andere zaken nodig zijn om van het ijsseizoen voor horecaondernemers en cafetariahouders een...
Misset Horeca laat zien welke ijsjes, ijsmachines en andere zaken nodig zijn om van het ijsseizoen voor horecaondernemers en cafetariahouders een...
IJs lijkt alsmaar populairder te worden in Nederland. Zowel softijs als schepijs vinden gretig aftrek. Hoe kun je daar als ondernemer het beste van...
Met softijs is een rendement te behalen van om en nabij de 80 procent. Maar dan moet álles kloppen, van prijsstelling tot presentatie. De...
Softijs en milkshakes zijn verwenproducten bij uitstek. Een heuse traktatie. 10 tips voor upselling met softijs en milkshakes in de cafetaria.
Meerwaarde bieden met kleurrijke toppings en een mooie garnering. Rijpere smaken. Dat zijn enkele ijstrends voor deze zomer. Maar daarnaast blijven...
Hoshizaki heeft besloten om alle aandelen van Brema Group, een Italiaanse fabrikant van commerciële ijsmachines, te verwerven via Hoshizaki Europe...
Niet alleen buitenshuis, maar ook thuis neemt de consumptie van ambachtelijk bereid ijs toe. Andere trends zijn suikerreductie en een ambachtelijke...
De verkoop van ijstoppings voor softijs neemt de afgelopen jaren een vlucht. En dan spreken we niet over een gestage groei, maar over een explosieve...
Carin Jagt en haar man Bert stoppen bij Café en Foodmaster de Viersprong in Nieuw-Amsterdam. Dinsdag 25 juni is de laatste dag dat Carin, haar man en...
De Horecava 2019 betekent voor Win Equipment de aftrap van een jubileumjaar. De producent van softijsmachines uit Bunschoten viert in 2019 zijn...