Alles over IJs-, Softijs en Yoghurtijsmachines

IJsseizoen 2023: impulsijsjes, schepijs en ijsbereidingsapparatuur

IJsseizoen 2023: impulsijsjes, schepijs en ijsbereidingsapparatuur

De nieuwste Impulsijsjes, schepijs en een ijsmachine om van het ijsseizoen 2023 een succes te maken.

Dupon softijscreacties in weckpot: aardbei en chocoladesaus.

IJsseizoen 2022: de nieuwe ijsjes en ijsbereidingsapparatuur

Misset Horeca laat zien welke ijsjes, ijsmachines en andere zaken nodig zijn om van het ijsseizoen voor horecaondernemers en cafetariahouders een...

Softijs, schepijs en ijscoupes; alles over ijsverkoop in fastservice

Softijs, schepijs en ijscoupes; alles over ijsverkoop in fastservice

IJs lijkt alsmaar populairder te worden in Nederland. Zowel softijs als schepijs vinden gretig aftrek. Hoe kun je daar als ondernemer het beste van...

Softijsmachine in de cafetaria: zo behaal je het ultieme rendement

Softijsmachine in de cafetaria: zo behaal je het ultieme rendement

Met softijs is een rendement te behalen van om en nabij de 80 procent. Maar dan moet álles kloppen, van prijsstelling tot presentatie. De...

Softijs tapas van Nic Nederland

10 tips voor upselling met softijs en milkshakes

Softijs en milkshakes zijn verwenproducten bij uitstek. Een heuse traktatie. 10 tips voor upselling met softijs en milkshakes in de cafetaria.

IJstrends 2022: smaak, meerwaarde én een goed verhaal

IJstrends 2022: smaak, meerwaarde én een goed verhaal

Meerwaarde bieden met kleurrijke toppings en een mooie garnering. Rijpere smaken. Dat zijn enkele ijstrends voor ijsseizoen 2022. Maar daarnaast...

Hoshizaki neemt Brema over, een Italiaanse fabrikant van ijsmachines

Hoshizaki neemt Brema over, een Italiaanse fabrikant van ijsmachines

Hoshizaki neemt Brema over, een Italiaanse fabrikant van ijsmachines. Hoshizaki heeft besloten om alle aandelen van Brema Group te verwerven via...

Inspelen op ijstrends biedt kansen voor cafetaria's

Inspelen op ijstrends biedt kansen voor cafetaria's

Niet alleen buitenshuis, maar ook in-home neemt de consumptie van ambachtelijk bereid ijs toe. Andere trends zijn suikerreductie en een ambachtelijke...

11 tips voor meer verkoop van ijstoppings

11 tips voor meer verkoop van ijstoppings

De verkoop van ijstoppings voor softijs neemt de afgelopen kent een explosieve stijging. Soms wel met 30 procent per jaar (oké, 2020 laten we even...

Foto: Nanda Snippe.

Carin en Bert Jagt stoppen bij Foodmaster de Viersprong

Carin Jagt en haar man Bert stoppen bij Café en Foodmaster de Viersprong in Nieuw-Amsterdam. Dinsdag 25 juni is de laatste dag dat Carin, haar man en...