1. Hoe kies je het juiste glaswerk en hoeveel heb je nodig?
  2. Zo bereiden chefs zich voor op Kerstmis: 'Slim inkopen en aandacht voor eigen medewerkers'
  3. Sligro ziet omzet weer stijgen: verkoop tabak zorgt voor 18 miljoen euro extra
  4. Natuurwijn steeds populairder in de horeca
  5. Wijnen van topproducenten uit Italië zijn nu beter bereikbaar voor horeca
  6. Daling koopkracht zet winstmarges horeca en food onder druk
  7. Ron Blaauw: 'Alles wordt duurder, maar wij worden goedkoper'
  8. Hoge kosten horeca: dit doet dat met de prijzen op de menukaart
  9. Tegemoetkoming energiekosten ondernemers onvoldoende
  10. Prijs van friet zal verder stijgen
  11. Onderzoek prijsstijgingen horeca: zo pakken ondernemers het aan
  12. Restaurant vraagt energietoeslag van 2,50 euro per couvert bij diner
  13. Horecabezoek blijft populair ondanks stijgende prijzen
  14. Reportage MJ Café: over hoge (bouw)kosten, samen inkopen en geen personeelsgebrek
  15. Inflatie over piek heen: prijzen zullen minder stijgen
  1. KHN: Reparatie koopkracht niet voor rekening van ondernemers
  2. Onderzoek: welke problemen ervaart de horeca?
  3. GesponsordHoe Ron Gastrobar flink bespaart met Procent
  4. Hoge productprijzen en voedselonzekerheid - hoe ga je daar als ondernemer mee om?
  5. 7 tips voor horecazaken om direct kosten te besparen
  6. Robèr Willemsen: 'Ons appeltje voor de dorst is op'
  7. Lucas Bols waarschuwt voor verdere prijsverhoging drank en likeur
  8. Kleine brouwers verwachten prijsverhogingen door hogere kosten
  9. Café moet 2000 bier per maand extra verkopen voor energierekening
  10. Ondernemer berekent duurdere energie vaak niet door aan gast
  11. Rabobank: 'Horeca krijgt door oorlog in Oekraïne amper tijd om te herstellen'
  12. Stijgende kosten: 'Houd vast aan minimaal 10 procent marge'
  13. Levo: 'Er zijn voldoende olie-alternatieven beschikbaar'
  14. ABN AMRO: inhaalslag voor horeca, maar langzamer herstel door oorlog
  15. Bedrijven mogelijk 22 miljard meer kwijt aan energieprijzen