Abonneren
Home
Restaurant
Hotel
Café
Personeel
fastservice
Terras top 100
Michelin
Horecatrends 2022
Ondernemerstips
Terras
Interieur
Corona
Keuken
Starter
Lekker
GaultMillau
Terras Kickstart
Bier
Koffie
Catering
Productintroducties
Over Misset Horeca
Nieuwsbrieven
Vacatures
Partners
Events
Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
    • Home
    • Restaurant
    • Hotel
    • Café
    • Personeel
    • fastservice
    • Meer thema's...
      • Terras top 100
      • Michelin
      • Horecatrends 2022
      • Ondernemerstips
      • Terras
      • Interieur
      • Corona
      • Keuken
      • Starter
      • Lekker
      • GaultMillau
      • Terras Kickstart
      • Bier
      • Koffie
      • Catering
      • Productintroducties

    Alles over Inkoop

    ArtikelHoreca
    gesponsord

    Hoe Ron Gastrobar flink bespaart met Procent

    In deze tijd wil je besparen waar mogelijk. Inkoopplatform Procent begrijpt de branche als geen ander en is daarom in 2011 tijdens de financiële...
    Hoe Ron Gastrobar flink bespaart met Procent
    ArtikelRestaurant

    Hoge productprijzen en voedselonzekerheid – hoe ga je daar als ondernemer mee om?

    De onzekerheid van beschikbare grondstoffen als graan of zonnebloemolie en de stijgende prijzen van voedingsmiddelen liggen aan de basis van de...
    Hoge productprijzen en voedselonzekerheid – hoe ga je daar als ondernemer mee om?
    ArtikelHoreca

    7 tips voor horecazaken om direct kosten te besparen

    Veel horecaondernemers hebben de afgelopen 2 jaren en door de huidige inflatie flinke klappen moeten incasseren. Nu veel zaken weer open zijn, en...
    7 tips voor horecazaken om direct kosten te besparen
    BlogCafé

    Robèr Willemsen: 'Ons appeltje voor de dorst is op'

    De horeca staat voor grote uitdagingen; de coronaschulden moeten worden afgelost en we kampen nog steeds met een nijpend personeelstekort. Het...
    Robèr Willemsen: 'Ons appeltje voor de dorst is op'
    NieuwsCafé

    Lucas Bols waarschuwt voor verdere prijsverhoging drank en likeur

    Dranken- en likeurenproducent Lucas Bols waarschuwt voor verdere prijsverhogingen. Het bedrijf achter jenevermerk Bols en likeuren als Passoã voerde...
    Lucas Bols waarschuwt voor verdere prijsverhoging drank en likeur
    NieuwsCafé

    Café moet 2000 bier per maand extra verkopen voor energierekening

    Caféhouders krijgen te maken met torenhoge rekeningen. Energiebedrijf Zonneplan becijferde dat een café met de actuele energieprijzen op jaarbasis...
    Café moet 2000 bier per maand extra verkopen voor energierekening
    NieuwsRestaurant

    Ondernemer berekent duurdere energie vaak niet door aan gast

    Ondernemers die veel impact ondervinden van de gestegen energiekosten berekenen deze vaak niet door aan hun gasten en klanten. ‘De kleinere marges...
    Ondernemer berekent duurdere energie vaak niet door aan gast
    NieuwsHoreca

    Rabobank: 'Horeca krijgt door oorlog in Oekraïne amper tijd om te herstellen'

    Na twee coronajaren zou 2022 het jaar van herstel moeten worden voor de horeca. In de kwartaal update horeca van RaboResearch tempert Rabobank de...
    Rabobank: 'Horeca krijgt door oorlog in Oekraïne amper tijd om te herstellen'
    ArtikelHoreca

    Tips: prijsstijgingen in de horeca, dit kan je allemaal doen

    Stijgende gas- en elektriciteitsprijzen, meer personeelskosten, hogere grondstofprijzen waardoor je dubbel zoveel moet afrekenen voor boter en...
    Tips: prijsstijgingen in de horeca, dit kan je allemaal doen
    NieuwsHoreca

    Stijgende kosten: ‘Houd vast aan minimaal 10 procent marge’

    Niet alle ondernemers durven de stijgende kosten voor inkoop, personeel en energie volledig door te berekenen aan de gast. Ondernemer én KHN-voorman...
    Stijgende kosten: ‘Houd vast aan minimaal 10 procent marge’
    Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen