Bij Restaurant Aroma gaan pizza en gastronomie uitstekend samen

Bij Restaurant Aroma gaan pizza en gastronomie uitstekend samen

Culinaire rebellie. Zo omschrijft Restaurant Aroma in Vaassen hun plan om pizza te verheffen tot sterrenrestaurantniveau. Voor 75 euro per persoon serveren Chef Pasquale Carfora en zijn Italiaans-Amsterdamse kompaan Antonio Cavoto 'pizza fine dining'.

Jacob Jan Boerma voor het hotel dat nog volledig gerenoveerd moet worden

Jacob Jan Boerma opent restaurant in Italië: 'Een prachtig avontuur'

Jacob Jan Boerma gaat een nieuw restaurant exploiteren in een hotel in de exclusieve wintersportplaats Madonna di Campiglio, in Noord-Italië. En de investeringsgroep waarmee de voormalige driesterrenchef in zee gaat, heeft meer plannen, zo laat hij weten aan Misset Horeca.

Het keukenteam van The White Room, Jacob Jan Boerma en bevriende chefs genoten van de avond. (beeld: Ivo Gekus)

The White Room* in Krasnapolsky viert alvast feest richting jubileumjaar

Ter gelegenheid van het aanstaande 10-jarig bestaan van The White Room* by Jacob Jan Boerma, werd er een bijzondere avond georganiseerd, geleid door keukenchef Tristan De Boer. 'Er gaan nog meer mooie avonden volgen.'

Jacob Jan Boerma

Jacob Jan Boerma stapt toch niet in Limburgs avontuur: 'Onrealistisch'

Jacob Jan Boerma gaat toch niet zijn naam verbinden aan het statige Kasteel Oost in het Limburgse heuvelland. Hij zou daar dit jaar twee restaurants openen. Maar de voormalige driesterrenchef werd geconfronteerd met te hoge kosten. 'Ik moest ook een marketingbijdrage betalen, daar was ik het mee oneens', zegt hij tegen Misset Horeca.

foto: Sacha de Boer

Jacob Jan Boerma gaat restaurant openen in Limburg

Jacob Jan Boerma start eind 2024 met een nieuw gastronomisch concept in een middeleeuws kasteel in Limburg dat momenteel grondig gerenoveerd wordt.

Parc Broekhuizen organiseert 2e editie Chefs at the Parc

Parc Broekhuizen organiseert 2e editie Chefs at the Parc

Na twee jaar afwezigheid vanwege corona, keert het 'International Gourmet Festival' Chefs at the Parc terug op Parc Broekhuizen in Leersum.

Jacob Jan Boerma opent nieuw restaurant

Jacob Jan Boerma opent nieuw restaurant

Voormalig driesterrenchef Jacob Jan Boerma van De Leest in Vaassen, opent eind dit jaar een nieuw restaurant in Japan: Smaak by Jacob Jan Boerma.

Foto's: Herbert Wiggerman

Arturo Dalhuisen: 'Ik ben volwassen geworden'

Arturo Dalhuisen (37) verruilde de spotlights en afleiding in het drukke Amsterdam, voor het rustige, serene Parc Broekhuizen in Leersum waar hij sinds een klein half jaar kookt in sterrestaurant Voltaire. Daar leidt hij zijn leven meer in de schaduw. In een interview vertelt hij over de bewogen periode die hieraan voorafging, geeft hij zijn stellige mening over de vierdaagse werkweek en hoe hij er zijn nieuwe servies moet verdienen.

Jacob Jan Boerma en Thomas Diepersloot

Jacob Jan Boerma: 'Fantastisch dat we al na half jaar ster koken'

'Dit is mooi hé', reageert Jacob Jan Boerma die maandag 23 mei bij de presentatie van Michelin België hoorde dat 'zijn' restaurant Fine Fleur in Antwerpen - een half jaar na de opening - al is bekroond met een ster. 'Deze is voor het jonge talent, voor Thomas Diepersloot en zijn team, zij hebben hiervoor geknald. Ik heb alleen aan de zijlijn meegekookt.'

Hans van Wolde**

Cheflix haalt €2 miljoen op voor meer video's van sterrenchefs

Cheflix, een streamingdienst met video's van Michelinsterren chefs, heeft een investering opgehaald van €2 miljoen. Het is een initiatief van Jeroen van den Brink van DiningCity en Thomas van Burg (ex-Hello Fresh). 'Cheflix is in de coronacrisis uit nood geboren; het slaat zo goed aan dat we nu fors gaan uitbreiden.'