The White Room* in Krasnapolsky viert alvast feest richting jubileumjaar

The White Room* in Krasnapolsky viert alvast feest richting jubileumjaar
Het keukenteam van The White Room, Jacob Jan Boerma en bevriende chefs genoten van de avond. (beeld: Ivo Gekus)

Ter gelegenheid van het aanstaande 10-jarig bestaan van The White Room* by Jacob Jan Boerma, werd er een bijzondere avond georganiseerd, geleid door keukenchef Tristan De Boer. 'Er gaan nog meer mooie avonden volgen.'

Jubileumjaar in aantocht

Op maandag 15 april vond de eerste van een reeks bijzondere avonden plaats in The White Room, met internationale gastchefs en collega's waarmee Boerma al lange tijd een bijzondere band heeft. 'Hoewel The White Room pas in 2025 echt 10 jaar bestaat, werd besloten om voorafgaand aan het jubileumjaar al enkele unieke evenementen te organiseren', vertelt Boerma enthousiast.

Tekst loopt verder onder de foto

Het team van The White Room (beeld: Ivo Gekus)
Het team van The White Room (beeld: Ivo Gekus)

De middag en avond werden verzorgd door tweesterrenchefs Dieter Koschina** van Vila Joya uit Portugal, Christoph Rueffer** van restaurant Haerlin uit Hamburg, Mario Gamba** van restaurant Acquarello uit München en Daniel Gottschlich** van Ox & Klee uit Köln. Het eigen team van The White Room, onder leiding van chef Tristan De Boer, was uiteraard ook aanwezig.

Gastchefs met kenmerkende gerechten

De avond bood niet alleen een unieke culinaire ervaring, maar ook een selectie van bijpassende topwijnen, die werden verzorgd door Vinetiq uit Puurs en Ad Bibendum uit Sint-Truiden. Elk van de gastchefs bracht een kenmerkend gerecht mee, dat perfect werd aangevuld met creaties van het team van The White Room.

'De samenwerking tussen het team van The White Room en het management van Grand Hotel Krasnapolsky heeft de afgelopen bijna 10 jaar voor vele unieke culinaire ervaringen gezorgd. Daar gaan we de komende periode natuurlijk mee door', aldus Boerma.