Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Magnetrons

  • Horeca27 nov. 15

    Winnaar start met Culidish Academie

    Dick Geheniau van Culidish, winnaar in de categorie het Meest Innovatieve Concept van de Misset Catering Awards, gaat van start met de Culidish Academie.

  • Horeca16 jul. 14

    Frans keurmerk voor 'huisgemaakt' nu officieel

    Franse restaurants hebben er sinds dinsdag 15 juli een officieel keurmerk bij. Producten die niet wezenlijk zijn bereid of bewerkt voor ze in de ...

  • Horeca13 mrt. 14

    Moshik Roth maakt versmaaltijden voor Albert Heijn

    Moshik Roth gaat aan de slag voor Albert Heijn. Vanaf 31 maart introduceert &samhoud food, de nieuwste samenwerking van tweesterrenchef Moshik Roth en ...

  • Horeca6 sep. 12

    Catering webwinkel voor evenementenbranche

    Stagekitchen is een nieuw 'full-service cateringconcept' voor crews in de evenementen- en entertainmentbranche. Maaltijden kunnen via de webshop ...

  • Horeca19 jun. 12

    Kantoorkeukens krioelen van bacteriën

    De keukens en kantines waar kantoormedewerkers hun lunch bereiden en opeten krioelen van bacteriën. Dat blijkt uit onderzoek van Kimberly-Clark ...

  • Horeca19 apr. 12

    Klein met grote mogelijkheden

    Zijn grote voordeel zijn z'n maten, aldus Eloma over de nieuwe combisteamer MULTIMAX Joker. Hij is maar 520 mm breed en heeft 6 niveaus. Het compacte ...

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Twee winnaars jubileumeditie Innovation Award
  2. Unilever presenteert 'nieuwe Escoffier
  3. Volautomatisch
  4. 53: Springhaver - Utrecht
  5. Tulip Inn Hilversum vernieuwt appartementen
  6. Bloggende 'moeders' moeten imago McDonald's opvijzelen
  7. Nieuwe wind bij Buitenhuis Snacks
  8. 'Kip in het pannetje' kansrijk
  9. Tom's Hoekje heeft primeur met bijzondere oven.
  10. John Mullins gaat problemen te lijf
  11. Kies de juiste bereidingswijze
  12. Middelgrote snackproducenten krijgen meer toeloop
  13. Compass schakelt in AMC over op stoommaaltijden
  14. Zware tijden in verschiet voor horeca
  15. The Making of Vossius
  1. Jos van Alphen: Varkenshaassaté-menu
  2. Kookrevolutie: vlees in seconden klaar
  3. V&D pakt restaurantformule grondig aan
  4. Vers magnetronvlees nieuw in super
  5. Eigen serviesmerk
  6. Padua wil vers gaan koken
  7. Het Verre Oosten' in de cafetaria
  8. Landal breidt aantal strandhuisjes uit
  9. 'Bezorgmaaltijden schandelijk vies
  10. Michael Porst: Chicken lollie menu
  11. Cafetaria 4Houten weer terug
  12. Menu 'Nostalgique
  13. Fruitwraps
  14. Koks voor de klas
  15. Schol: een makkelijke vis
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen