Buitenplaats Sonsbeek (Stadsvilla - & Ketelhuis Sonsbeek)
Winnaar start met Culidish Academie
Dick Geheniau van Culidish, winnaar in de categorie het Meest Innovatieve Concept van de Misset Catering Awards, gaat van start met de Culidish Academie.
Dick Geheniau van Culidish, winnaar in de categorie het Meest Innovatieve Concept van de Misset Catering Awards, gaat van start met de Culidish Academie.
Franse restaurants hebben er sinds dinsdag 15 juli een officieel keurmerk bij. Producten die niet wezenlijk zijn bereid of bewerkt voor ze in de ...
Moshik Roth gaat aan de slag voor Albert Heijn. Vanaf 31 maart introduceert &samhoud food, de nieuwste samenwerking van tweesterrenchef Moshik Roth en ...
Stagekitchen is een nieuw 'full-service cateringconcept' voor crews in de evenementen- en entertainmentbranche. Maaltijden kunnen via de webshop ...
De keukens en kantines waar kantoormedewerkers hun lunch bereiden en opeten krioelen van bacteriën. Dat blijkt uit onderzoek van Kimberly-Clark ...
Zijn grote voordeel zijn z'n maten, aldus Eloma over de nieuwe combisteamer MULTIMAX Joker. Hij is maar 520 mm breed en heeft 6 niveaus. Het compacte ...