Volautomatisch

Volautomatisch

Eloma heeft haar combisteamers voor de professionele kok uitgevoerd met Autoclean. Met dit zelfreinigingsysteem gaat alles volautomatisch en wordt het personeel van de schoonmaakklus verlost.Afhankelijk van de vervuilingsgraad zorgen vijf programma's voor de reiniging volgens HACCP. De reiniging geschiedt in vier fasen: inweken, inwerken en wegspoelen, naspoelen en drogen. Reiniger en naspoelmiddel worden vanuit 10

Eloma heeft haar combisteamers voor de professionele kok uitgevoerd met Autoclean. Met dit zelfreinigingsysteem gaat alles volautomatisch en wordt het personeel van de schoonmaakklus verlost.Afhankelijk van de vervuilingsgraad zorgen vijf programma’s voor de reiniging volgens HACCP. De reiniging geschiedt in vier fasen: inweken, inwerken en wegspoelen, naspoelen en drogen. Reiniger en naspoelmiddel worden vanuit 10 liter jerrycans automatisch in de machine gepompt. Deze cans kunnen ofwel van achter of van voren met snelkoppelingen aangesloten worden.

Hiermee is een gecontroleerd verbruik van reiniger en naspoelmiddel gegarandeerd. Het verse water gaat rechtstreeks van de wateraansluiting de machine in.Met Autoclean is het mogelijk om aan het einde van de dag of zelfs ’s nachts de oven goed te reinigen, maar tussendoor snel reinigen met alleen water kan ook.Voor informatie: Eloma Grootkeukentechniek, Maisach, Duitsland. Tel. (00) 49 81 41 39 51 66. www.eloma.com.